Strategisk design
Innovativ emballage

Vi designer, udvikler & producerer emballageløsninger med fokus på
bæredygtighed, leveringssikkerhed, kvalitet og innovation.

Emballagekategorier

Specialdesignede emballageløsninger

Vi kan levere standardiserede løsninger indenfor mange af vores produktkategorier. Dog, har du altid mulighed for at tilpasse disse efter dine behov og gøre dem helt unikke ved brug af forskellige designelementer. Du kan vælge mellem forskellige størrelser og former for både container og dispenser samt vælge en farve(r) efter dit ønske.

Vi har også mulighed for, at udvikle en specialdesignet emballageløsning baseret på dine unikke behov og krav for funktionalitet, design og materiale indenfor det aftalte budget og levering. Vores special designede løsninger er populære blandt vores kunder, da det giver dem en god mulighed for, at differentiere sig fra andre typer af emballage på markedet indenfor samme produktkategori.

Derudover kan de specialdesignede løsninger tilpasses dit produktindhold, så du får den dosering, størrelse, form, der er mest optimal i forhold til dit produkts viskositet, holdbarhedskrav mv. Hvis du er interesseret i en specialdesignet emballageløsning, så kontakt os her:

Vores designproces

Vi tilbyder grafisk design og 3D modellering i forbindelse med udvikling af specialdesignet emballage og opgradering af standard emballageløsninger.

For hvert nyt projekt gælder, at vi gerne vil lære dig og dit produkt at kende. Kendskab skaber nemlig de bedste forudsætninger for at kunne levere den ønskede emballageinnovation eller det opdaterede grafiske udtryk, der skaber fornyet interesse for et eksisterende produktsortiment. Hvis du er interesseret i en specialdesignet emballageløsning, så kontakt os her.

Brug for inspiration?

Udvalgte cases

Two bottles and flower
Änglamark
Copenhagen Grooming Kit
Copenhagen Grooming
urtekram hair oil
Urtekram

Blogindlæg

Plastik airless emballage
Emballage til kosmetik
Waves
Plastaffald
Cremekrukke
Cremekrukker

Vil du vide mere om plastik, og hvordan vi kan støtte vores planet?

Hos Packwise ønsker vi at øge bevidstheden om forskellige typer plast og deres indflydelse på vores miljø. Vi ønsker at afklare, hvilken tilgang der er den mest bæredygtige i forhold til dine særlige behov og produkter. Der findes ikke nødvendigvis en opskrift på den mest bæredygtige produktion af emballage, der er som regel både fordele og ulemper ved de fleste tilgange til både produktion, materialevalg og genanvendelighed.

Læs vores e-bøger for at få oplysninger om emballagedesign og materialevalg

Vi har samlet vores viden i en række e-bøger, som kan give dig endnu mere viden om bæredygtig emballage og miljøvenlig plast.
Packwise har mange års erfaring med udvikling og produktion af bæredygtig emballage og klimavenlig emballage.
Klik på bøgerne nedenfor og læs mere om emballage og materialer.