fbpx
BÆREDYGTIG EMBALLGE-1.0 2020-02-01T00:34:13+00:00

Bæredygtig emballage

Begrebet bæredygtighed har siden starten af 1980’erne fyldt mere og mere og defineres i bred forstand som ’at give jorden videre til næste generation i ligeså god stand, som vi overtog den’.

bæredygtig emballage, miljøvenlig emballage

Hos Packwise er vi fokuserede på at udvikle miljøansvarlige og bæredygtig emballager. Derfor kanaliserer vi fortløbende ressourcer i design og udvikling af nye bæredytige emballageløsninger, der lever op til eller overgår de krav, du stiller til miljøpåvirkning uden at gå på kompromis med funktionalitet, sikkerhed og udseende.

bæredygtig emballage, miljøvenlig emballage
bæredygtig emballage, miljøvenlig emballage

I forhold til emballage og emballagedesign kan vi aktivt bidrage til en bæredygtig profil ved at anvende naturligt fremkommende og genanvendeligt råmateriale.

bæredygtig emballage, miljøvenlig emballage
Læs mere om bæredygtig emballage

Bæredygtig Emballage

Begrebet bæredygtighed har siden starten af 1980’erne fyldt mere og mere og defineres i bred forstand som ’at give jorden videre til næste generation i ligeså god stand, som vi overtog den’. Bæredygtighed handler derfor om alle de ting, vi gør i vores hverdag, hvordan vi konsumerer, sorterer, bortskaffer og genanvender.

I forhold til emballage og emballagedesign kan vi aktivt bidrage til en bæredygtig profil ved at anvende naturligt fremkommende og genanvendeligt råmateriale. Via teknologiske innovationer er det blevet muligt at reducere mængden af materiale pr. produceret emballage, optimere ydeevne pr. produceret emballage og mindske den samlede CO2 belastning for miljøet.

Hos Packwise er vi fokuserede på at udvikle miljøansvarlige og bæredygtig emballager. Derfor kanaliserer vi fortløbende ressourcer i design og udvikling af nye bæredytige emballageløsninger, der lever op til eller overgår de krav, du stiller til miljøpåvirkning uden at gå på kompromis med funktionalitet, sikkerhed og udseende.

Afhængigt af dit produkt, emballagedesign, krav til emballering og håndtering er der talrige muligheder inden for bæredygtigt emballage. Vi kan bl.a. designe, udvikle og producere løsninger inden for bl.a. bæredygtigt papir og pap (FSC godkendt skovbrug) og bæredygtig plast (ethanol-baseret sukkerrør, majs-baseret bioplast PLA og svanemærkede palmeblade produkter). Vi samarbejder også med producenter af stenpapir (Cradle-to-Cradle certificeret materiale, der bl.a.
anvendes til fremstilling af poser og hangers til tekstil-indudstrien. Også det FDA og BfR godkendt matetiale dura pulp (mikstur mellem træ-fibre og bio-polymer PLA), der har en fantastisk taktik overflade og egner sig til specielt formstøbte emner, kan vi tilbyde.

Kontakt os her for en indledende dialog om din bæredygtige emballage.

Kontakt os
bæredygtig emballage, miljøvenlig emballage