Udvalgte cases

Coop vaskemiddel emballage

Änglamark

Vi har fornøjelsen af at præsentere dig for den nyudviklede emballageløsning til COOPs velkendte Änglamark brand. I tæt samarbejde med COOP og dennes kontraktfylder har Packwise designet, udviklet og produceret en nytænkende løsning.

En løsning, der både tilgodeser forbrugeren i form af innovativ funktionalitet og ikke mindst miljøet i form af recycled flaske-materiale. Änglamark casen er et eksempel på et full-circle emballageforløb med Packwise.

Copenhagen Grooming

Copenhagen Grooming er en innovativ tech-virksomhed, der udvikler og sælger kosmetiske produkter og personlig pleje produkter, herunder en serie af eksklusive skægplejeprodukter. I samarbejde med CG har vi har udviklet og produceret en specialdesignet gaveæske til virksomhedens premium range af beard care produkter. Copenhagen Grooming var på udkig efter en sparringspartner til at realisere virksomhedens emballageideer og sikre en konceptuel tråd i hele packaging universet.

Beard Growth Kit gaveæsken præsenterer på elegant vis de stilrene produkter, samtidig med at gaveæsken kan modstå hårdhændet behandling ifm. transport og levering til kunder i hele verden. Den sekundære indpakning i kraftigt opforet materiale og med magnetlukning matcher Copenhagen Grooming’s stilistiske univers og produktseriens høje kvalitet.

copenhagen grooming
haarolie brun PET flaske

Urtekram

Urtekram markedsfører og producerer økologiske fødevarer og økologisk certificerede pleje, der sælges i mere end 36 lande. Urtekram har en klar emballagefilosofi, der tilsiger, at hvor muligt skal al eksisterende plastemballage udskiftes til flasker og tuber fremstillet af sukkerrørsplast. Det betyder, at mere end 85 % af virksomhedens sortiment af plejeprodukter allerede i løbet af 2019 vil være i emballager fremstillet af sukkerrør. De nye flasker og tuber er lavet af polyethylen (PE) og er af samme gode og holdbare kvalitet som de eksisterende.

I samarbejde med virksomheden har vi udviklet en brudsikker emballage bestående af kosmetikflaske med doseringspumpe til relanceringen af den økologiske kokos hårolie.

Urtekram efterspurgte en eksklusiv og elegant emballage af høj kvalitet, der samtidig skulle beskytte produktindholdet mod sollys, hvilket er løst i form af den brune, matte flaskefinish. Flasken skulle være ligeledes være tungere end almindelige plastflasker for at understøtte produktkvalitet og sikre stabilitet. Og endeligt skulle emballagen matche det visuelle udtryk i resten af virksomhedens produktsortiment.

Mangler du inspiration?

Vi opdaterer løbende vores inspirationsside med indlæg om emballageløsninger. Så hvis du mangler inspiration eller en god idé, så kan det være, at vi har skrevet om noget, der kan inspirere dig.
Vi skriver blandt andet om specialdesignet, innovativ og bæredygtig emballage – eller standardløsninger. Du kan også læse vores blogindlæg om emballage til Hotel Aminities.

gaveaeske med flasker og pumper