Æsker til opbevaring af diagnose-brick mm.

Veterinærvirksomheden Zoetis

Zoetis er er global virksomhed, der er specialiseret i produkter til veterinært brug. Med erhvervelsen af Scandinavian Micro Devices (SMB) i Farum har Zoetis udvidet sin pipeline af produkter inden for diagnostisk måleudstyr med såkaldte microfluidic cartridges til point-of-care diagnostik, hvor dyrlæger på stedet kan analysere blodprøver i stedet for at skulle sende til laboratorium og vente dage.


Case 03

01

Vores Opgave

Via det digitale bureau, Signifly, defineres opgave-kravsspecifikation: At udvikle premium – Apple look-and-feel – æsker til opbevaring af diagnose-brick og komplementær udstyr (fx tablet, stander, PSU, pipette) og cartridges mm. Konceptdesign af æske-serie, rådgivning om opbygning og konstruktion af emballage, 0-serie test og produktion. Fokus på high-end feel, udpakningsoplevelse og logisk opbygning i forhold til ibrugtagning.

02

Baggrund

Zoetis er er global virksomhed, der er specialiseret i produkter til veterinært brug.

Med erhvervelsen af Scandinavian Micro Devices (SMB) i Farum har Zoetis udvidet sin pipeline af produkter inden for diagnostisk måleudstyr med såkaldte microfluidic cartridges til point-of-care diagnostik, hvor dyrlæger på stedet kan analysere blodprøver i stedet for at skulle sende til laboratorium og vente dage.

03

Løsning

Med inspiration fra bl.a. Apple’s ikoniske æsker udvikles et signatur-design, hvor de præ-definerede grafiske linjer inkorpores i en elegant og smidig æske-løsning, opbygget i kraftig, opforet karton. Hver enkelt produkt og dets tilbehør bygges op i lag (logisk ibrugtagnings-rækkefølge), sikkert fikseret i formudskåret skum.

Ønsket om at give æsken en vis lethed og samtidig indtænke en vigtig DNA-brik, den signalfarvede signatur-stribe, opnås ved konstruere tre æsker (top, bund og inderæske), hvorved det svævende udseende opnås.

04

Resultat

De nye salgsæsker til Zoetis’ diagnostiske produkter forventes i fuldt omløb ved udgangen af 2017, hvor de vil blive anvendt til udsendelse af den produkserie inden for point-of-care diagnostik. For yderligere information og data, besøg www.zoetis.com eller kontakt os.

Kontakt os her