Copenhagen Grooming Gaveæsker

Copenhagen Grooming

Vi har fornøjelsen af at præsentere dig for vores emballageløsning til Copenhagen Grooming’s gaveæske. Copenhagen Grooming designer produkter til plejning af skæg og har været i tæt samarbejde med udviklingen af dette visuelle emballagedesign.

En løsning, der er leveret i mere end 60 lande og er klar til at hjælpe mænd med at gro et fyldigere skæg.

Copenhagen Grooming​
Copenhagen Grooming​ bottles

Vores Opgave

Til serien af grooming produkter, Beard Growth Kit, ønskede Copenhagen Grooming en sparringspartner til udvikling og produktion af bl.a. en specialdesignet æske. Kravet var en kvalitetsæske, der både elegant præsenterer produktserien og som samtidig kan modstå hårdhændet behandling ifm. transport og levering til kunder i hele verden.

Baggrund

Copenhagen Grooming udvikler innovative produkter til hud- og skægpleje til mænd, der drømmer om et velplejet og fyldigt skæg. I samarbejde med Copenhagen Grooming har vi udviklet og produceret en gaveæske til en serie af deres produkter. Derudover har vi udviklet dertilhørende flasker, som indeholder cremen til skægvækst. 

 

black box copenhagen grooming
Copenhagen Grooming​ accessories in package

Løsning

Copenhagen Grooming’s stilistiske visuelle univers er farve- og formmæssigt replikeret på den stilrene kit-æske. Gaveæskens format og udstansning er designet og udviklet til optimal fiksering af de enkelte produkter.

Den matte kachering på den kraftige karton giver æsken den ønskede taktilitet, der understøtter produktseriens kvalitet.

Resultat

De nye salgs- og gaveæsker til Copenhagen Grooming er til dato leveret i mere end 60 lande – klar til at hjælpe mænd med at gro et fyldigere skæg.

Du kan også læse vores indlæg om andre danske plejebrands, som vi beundrer.