Urtekram 2018-09-28T07:53:51+00:00

Urtekram kosmetik emballage

kosmetikemballage, kosmetik emballage

Urtekram International A/S er grundlagt i 1972 og er Skandinaviens største økologiske grossist. Virksomhedens udvikler og producerer en bred vifte af kostprodukter og produkter til personlig pleje. Urtekrams produkter sælges i mere end 36 lande.

kosmetikemballage, kosmetik emballage, hudpleje emballage

Opgave

Til relancering af produktet Kokos Hårolie Øko ønsker Urtekram en ny og brudsikker emballage, bestående af flaske og pumpe. Grundet oliens høje viskositet er der en række specifikke krav til emballageløsningen. Flasken skal være brudsikker, men have glasflaskens look&feel samtidig med, at materiale skal yde beskyttelse mod sollys. Flasken skal være eksklusiv og elegant, være tungere end almindelige plastic-flasker og skal passe ind i Urtekrams brede sortiment
og matche eksisterende shelf impact.

Derudover en højkvalitets creme pumpe (med den klassiske sølv-farvede omløber), der problemløst kan dispensere olien i den valgte dosering. Og så skal løsningen naturligvis være let at etikettere.

Løsning

En elegant PET flaske med frosted overflade og den ønskede brune – beskyttende – farve. En kvalitetsflaske, hvor vægten er øget fra standard 15 gram til 21 gram for at sikre det eksklusive hand-feel. Den runde form er valgt med henblik på let etikettering. Flasken er monteret med en creme-pumpe fra Packwise’s premium serie, som er testet og velegnet til netop høj-viskositetsprodukter. Pumpen er designet og produceret med en UV-coatet omløber for at undgå metal-dele. Løsningen er udviklet med afsæt i Urtekrams ønske om at kombinere en elegant løsning med genanvendelige materialer uden at gå kompromis med det eksklusive udtryk og hand-feel.

Resultat

Specialfremstillet PET flaske med premium cremepumpe, der både beskytter produkt og fremstår som en eksklusiv helhedsløsning.

Mere inspiration
Kontakt os