Elektronik 2019-03-06T20:06:19+00:00

Elektronik & industri emballage

Kravene til industriel emballage og specifikt elektronikemballage er oftest kendetegnet ved maksimal beskyttelse af produktet under transport.

Fra dit produkt er færdigproduceret til det tages i brug, skal emballagen beskytte produktet mod alt fra stød, støv, lys og fugt, så alle komponenter er intakte, når produktet tages i brug.

Udpakningen af produktet og ibrugtagning af de enkelte elementer er logisk konstrueret og de formstøbte emballageelementer er skåret ud med største præcision.

elektronikemballage, elektronik emballage, industri emballage
elektronikemballage, elektronik emballage, industri emballageelektronikemballage, elektronik emballage, industri emballage
Læs mere om elektronik og industri emballage

Elektronik & industri emballage

Kravene til industriel emballage og specifikt elektronikemballage er oftest kendetegnet ved maksimal beskyttelse af produktet under transport. Fra dit produkt er færdigproduceret til det tages i brug, skal emballagen beskytte produktet mod alt fra stød, støv, lys og fugt, så alle komponenter er intakte, når produktet tages i brug.

Vi gennemgår forud for design- og udviklingsprocessen alle emballagekrav til dit tekniske og elektroniske produkt og inkorporerer de nødvendige fald-, vibrations-, tryk- og fugttest i udviklingsog præ-produktionsprocessen, så dit produkt når sikkert frem.

Vi designer både elektronik og industri emballager i karton, plast og bæredygtige materialer samt udvikler produkttilpassede, formstøbte indlæg, der fikserer alt fra tv og hifi produkter, tandlægeudstyr, høreapparater og teknisk måleinstrumenter. Når der er tale om industriel emballage til fx kemiske produkter (kemikalier) til både private forbrugere og professionelt brug gælder en lang række klassificerings- og mærkningskrav, som igen skal overholdes i udvikling og produktion af emballage. Vi bistår i den sammenhæng gerne med nødvendige migrations- og materialetest (typisk plast emballage) samt godkendelse af emballage iht. gældende lovgivning.

Designkrav til visuelt udtryk, udpakningsoplevelse og ibrugtagningslogik vil blive implementeret i emballagedesignet, så dit produkt ikke blot er beskyttet, men tager sig ud fra sin bedste side.

Tænk bare på, hvordan Apple præsenterer deres emballage. Udpakningen af produktet og ibrugtagning af de enkelte elementer er logisk konstrueret og de formstøbte emballageelementer er skåret ud med største præcision.

Vi bistår gerne med gode råd og vejledning til, hvordan den nødvendige beskyttelse integreres med det visuelle element, så din emballage både favner dit hårde og bløde designparametre.

Kontakt os for en snak om design og udvikling af industriel emballage.

Kontakt os
elektronikemballage, elektronik emballage, industri emballage