Elektronik & Industri Emballage

Her finder du Elektronik & industri emballage i høj kvalitet til teknisk måleudstyr, industrielle og elektroniske produkter designes og produceres efter mål og budget.

Kravene til industriel emballage og specifikt elektronikemballage er oftest kendetegnet ved maksimal beskyttelse af produktet under transport. Fra dit produkt er færdigproduceret til det tages i brug, skal emballagen beskytte produktet mod alt fra stød, støv, lys og fugt, så alle komponenter er intakte, når produktet tages i brug.

Vi gennemgår forud for design- og udviklingsprocessen alle emballagekrav til dit tekniske og elektroniske produkt og inkorporerer de nødvendige fald-, vibrations-, tryk- og fugttest i udviklings- og præ-produktionsprocessen, så dit produkt når sikkert frem.

Vi hjælper med

Vi designer både elektronik og industri emballager i karton, plast og bæredygtige materialer samt udvikler produkttilpassede, formstøbte indlæg, der fikserer alt fra tv og hifi produkter, tandlægeudstyr, høreapparater og teknisk måleinstrumenter. Når der er tale om industriel emballage til fx kemiske produkter (kemikalier) til både private forbrugere og professionelt brug gælder en lang række klassificerings- og mærkningskrav, som igen skal overholdes i udvikling og produktion af emballage. Vi bistår i den sammenhæng gerne med nødvendige migrations- og materialetest (typisk plast emballage) samt godkendelse af emballage iht. gældende lovgivning. Designkrav til visuelt udtryk, udpakningsoplevelse og ibrugtagningslogik vil blive implementeret i emballagedesignet, så dit produkt ikke blot er beskyttet, men tager sig ud fra sin bedste side. Tænk bare på, hvordan Apple præsenterer deres emballage. Udpakningen af produktet og ibrugtagning af de enkelte elementer er logisk konstrueret og de formstøbte emballageelementer er skåret ud med største præcision.

Vi hjælper gerne med gode råd og vejledning til, hvordan den nødvendige beskyttelse det visuelle element integreres, så din emballage favner både dine hårde og bløde designparametre. Kontakt os for en snak om design og udvikling af industriel emballage.

Kontakt os her

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi typisk arbejder med elektronik & industri,
så se mere på denne case eller find mere inspiration på packwise.dk/inspiration

Udvalgt inspiration

Erfaring

Vores erfaring og kompetence tillader os at tilbyde dig kvalificeret vejledning i alt fra emballagedesign, valg af emballagemateriale og produktion. Vi hjælper dig med andre ord med at vælge den rigtige, værdiskabende emballageløsning.

Design

Vi kan hjælpe dig med at skabe overblik over de emballageløsninger, som imødekommer dine krav og forventninger til udseende, funktionalitet, dispensering, evner til at forlænge produktets holdbarhed, og som holder sig indenfor dit budget..

Se billeder til inspiration