Udforsk vores kategorier

Her finder du vores emballagekategorier. Udforsk den kategori du kunne tænke dig at læse mere om. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Gaveæsker

Gaveæsker

Her finder du gaveæsker i alle materialer, farver og former leveres specialdesignet og med logotryk. Gaveæsker til teknisk udstyr, kosmetik, smykker, brugskunst, tekstil mm.

LÆS MERE
pilleglas og tablet

Pharma Emballage

Pharma Emballage

Pharma emballage til pharma og helsekost produkter. Tabletæsker og pilleglas samt plastemballage og æsker til medicinsk udstyr leveres i standard- og specialdesign.

LÆS MERE

Vinæsker

Vinæsker

Eksklusive vinæsker, æsker til champagne og andre non-/ alkoholiske drikke. Produceres i træ, pap og karton med mulighed for grafisk design i form af prægning og tryk

LÆS MERE

Fødevarebeholdere

Fødevarebeholdere

F&B emballage til horeca og industrielle fødevarevirksomheder, herunder engangsservice, to-go emballage og fødevarebeholder i eget emballagedesign.

LÆS MERE

Kosmetik Emballage

Kosmetik Emballage

Under kosmetik emballage finder du krukker, kosmetikflasker, tuber og plastflasker samt lotion pumper, sprayers og kapsler som standardløsning eller i eget design. Konceptløsninger og formudvikling.

LÆS MERE

Smykkeæsker

Smykkeæsker

Unikke smykkeæsker til halskæder, armbånd, øreringe og accessories i eksklusive materialer. Udelukkende løsninger til high-end brands og premium løsninger.

LÆS MERE

Elektronik & industri emballage

Elektronik & industri emballage

Her finder du Elektronik & industri emballage i høj kvalitet til teknisk måleudstyr, industrielle og elektroniske produkter designes og produceres efter mål og budget.

LÆS MERE

Bæredygtig Emballage

Bæredygtig Emballage

Under bæredygtig emballage finder du certificeret stenpapir, 100 % komposterbart og bionedbrydeligt bagasse fremstillet af sukkerrør, FSC mærket træ, bioplast, majsbaseret PLA mm.

LÆS MERE

Mangler du inspiration?

Vi opdaterer løbende vores inspirationsside med indlæg om emballageløsninger. Så hvis du mangler inspiration eller en god idé, så kan det være, at vi har skrevet om noget, der kan inspirere dig.
Vi skriver blandt andet om specialdesignet, innovativ og bæredygtig emballage – eller standardløsninger.

Klik her for at blive inspireret
Æsker design