Udforsk vores kategorier

På denne side har du mulighed for at udforske vores emballagekategorier. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål hertil eller vil vende et helt nyt projekt med os.

Kosmetik Emballage

Under denne emballagekategori hører airless emballage, cremekrukker, kosmetikflasker, tuber, plastflasker samt lotionpumper, sprayers og kapsler – både som standardløsning eller som specialdesignet emballage. Vi hjælper med hele konceptløsninger og formudvikling.

Læs mere

Pharma Emballage

Under pharma kategorien findes emballage til helsekost, medicinsk udstyr og farmaceutiske produkter. Vi tilbyder tabletæsker, pilleglas, pipetteflasker, plastemballage samt æsker til medicinsk udstyr. Det er muligt at få emballagen leveret i standard- og specialdesign.

Læs mere

Rengørings Emballage

Vores udvalg af emballage til rengøring består af PE og PET flasker, trigger sprayers, doseringspumper og børnesikrede kapsler. Vores rengøringsemballage leveres både som standard og specialdesignede løsninger.

Læs mere

Desinfektions Emballage

Vores udvalg af emballage til desinfektionsmiddel består af både væghængte dispensers samt flasker i forskellige former, materiale og størrelser, der kan leveres med doseringspumper, disc top kapsler og finger sprayers.

Læs mere

Bæredygtig Emballage

Under denne kategori findes certificeret stenpapir, FSC-mærket træ, bioplast, majsbaseret PLA, 100% kompostbart og bionedbrydeligt bagasse fremstillet af sukkerrør samt andre bæredygtige materialer.

Læs mere

Gaveæsker & Sekundær Emballage

Vi tilbyder specialdesignede gaveæsker på mål i alle materialer, former og farver med logotryk og prægning. Vi kan levere gaveæsker med ruder og gaveæsker med magnetlukning. Gaveæsker til jul, gaveæsker til elektronik, kosmetikæsker og meget mere.

Læs mere

Søger du noget bestemt?

Vi opdaterer løbende vores inspirationsside med indlæg om emballageløsninger. Hvis du mangler inspiration eller en god ide, har vi muligvis skrevet et indlæg, der kan inspirere dig. Vi skriver blandt andet om emballagedesign, emballageudvikling og bæredygtig emballage.

gaveaeske med flasker og pumper