EMBALLAGE KATEGORIER 2020-02-05T09:10:43+00:00

Udforsk vores kategorier

Her finder du vores emballage kategorier. Udforsk den kategori du kunne tænke dig at læse mere om ellers er du velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Gaveæsker

Gaveæsker

Her finder du gaveæsker i alle materialer, farver og former leveres specialdesignet og med logotryk. Gaveæsker til teknisk udstyr, kosmetik, smykker, brugskunst, tekstil mm.

LÆS MERE

Pharma Emballage

Pharma Emballage

Pharma emballage til pharma og helsekost produkter. Tabletæsker og pilleglas samt plastemballage og æsker til medicinsk udstyr leveres i standard- og specialdesign.

LÆS MERE

Vinæsker

Vinæsker

Eksklusive vinæsker, champagne og andre (non-) alkoholiske drikke. Produceres i træ, pap og karton med mulighed for grafisk design i form af prægning og tryk.

LÆS MERE

F&B EMBALLAGE

F&B EMBALLAGE

F&B emballage til horeca og industrielle fødevarevirksomheder, herunder engangsservice, to-go emballage og fødevarebeholder i eget emballagedesign.

LÆS MERE

Kosmetik Emballage

Kosmetik Emballage

Under kosmetik emballage finder du krukker, kosmetikflasker, tuber og plastflasker samt lotion pumper, sprayers og kapsler som standardløsning eller i eget design. Konceptløsninger og formudvikling.

LÆS MERE

Smykkeæsker

Smykkeæsker

Unikke smykkeæsker til halskæder, armbånd, øreringe og accessories i eksklusive materialer. Udelukkende løsninger til high-end brands og premium løsninger.

LÆS MERE

Elektronik & industri emballage

Elektronik & industri emballage

Her finder du Elektronik & industri emballage i høj kvalitet til teknisk måleudstyr, industrielle og elektroniske produkter designes og produceres efter mål og budget.

LÆS MERE

Bæredygtig Emballage

Bæredygtig Emballage

Under bæredygtig emballage finder du certificeret stenpapir, 100 % komposterbart og bionedbrydeligt bagasse fremstillet af sukkerrør, FSC mærket træ, bioplast, majsbaseret PLA mm.

LÆS MERE

Mangler du inspiration?

Vi opdaterer tit vores inspirations side med indlæg om emballageløsninger. Så hvis du mangler inspiration eller et præg hen imod den gode idé, så kan det være vi har skrevet om noget, der kan inspirere dig. Vi skriver blandt andet om specialdesignet, innovativ eller bæredygtig emballage, eller standardløsninger.

Klik her for at blive inspireret
Æsker design