Bæredygtig Emballage

I denne kategori finder du mere information om emballageløsninger udviklet af certificeret stenpapir, FSC-mærket træ, bioplast, majsbaseret PLA, 100% kompostbart og bionedbrydeligt bagasse fremstillet af sukkerrør samt andre bæredygtige materialer.

brune flasker og saebe
kosmetik emballage med sort laag
reduce reuse recycle skilt

Siden begyndelsen af 1980’erne har begrebet bæredygtighed oplevet stor fremgang. Forbrugernes miljøbevidsthed er steget og stiger fortsat, og de efterspørger i højere grad end nogensinde før bæredygtige produkter. Det lægger et sundt pres på virksomhederne, der investerer massivt i grønne tiltag, indfaser nye og grønne emballagemateriale i ønsket om at blive forbrugernes fortrukne leverandør – og emballagepartner.

Ønsker du og din virksomhed også at komme på den grønne bølge og udvise mere miljøhensyn? Så er emballagen et godt sted at starte. Hos Packwise kan vi hjælpe dig med at skabe en mere bæredygtig profil ved at tilbyde forskellige produktemballager i naturligt forekommende og genanvendelige materialer.

Vi hjælper med

Hos Packwise er vi fokuserede på at udvikle miljøansvarlig og bæredygtig emballage. Vi kanaliserer derfor fortløbende ressourcer i nye udviklingsprojekter, i design og produktion af nye bæredygtige emballageløsninger, der som minimum lever op til de krav, du stiller til miljøpåvirkning. Uden at vi går på kompromis med funktionalitet, sikkerhed og design.

Der findes talrige muligheder indenfor bæredygtig emballage. Det korrekte valg af materiale afhænger af dit produkt, dine ønsker til emballagedesign samt dine krav til emballering og håndtering. Vi kan bl.a. designe, udvikle og producere løsninger i genanvendt plastic, bæredygtigt papir og pap (FSC-godkendt skovbrug) og bæredygtig plast (ethanol-baseret sukkerrør, majs-baseret bioplast PLA og svanemærkede palmeblade produkter).

Vi samarbejder også med producenter af stenpapir (Cradle-to-Cradle-certificeret materiale), der bl.a. anvendes til fremstilling af poser og hangers til tekstilindustrien. Vi kan også tilbyde det FDA- og BfR-godkendte materiale DuraPulp (mikstur mellem træfibre og biopolymer PLA), der har en fantastisk taktil overfalde, og som især egner sig til formstøbte emner.

Kontakt os her for en indledende dialog om din næste bæredygtige emballage:

Søger du noget bestemt?

Vi opdaterer løbende vores inspirationsside med indlæg om emballageløsninger. Hvis du mangler inspiration eller en god ide, har vi muligvis skrevet et indlæg, der kan inspirere dig. Vi skriver blandt andet om emballagedesign, emballageudvikling og bæredygtig emballage.

gaveaeske med flasker og pumper