KOSMETIKEMBALLAGE

Desinfektions emballage

Hos Packwise tilbyder vi standard og specialudviklede dispenserløsninger og pumpesystemer til desinfektions emballage. Vi har lang tids erfaring med emballage til desinfektionsmiddel, og vi har derfor en solid viden på området. Vi er altså godt rustede til at guide dig i valget af emballage til dit desinfektionsmiddel.

Desinfektionsmiddel er fortsat et vigtigt og meget efterspurgt produkt – især i tider med bakterie- og virusspredning. En øget efterspørgsel på netop desinfektionsmiddel har medført en større produktion af emballage til håndsprit og håndsæbe.

Vores udvalg af desinfektions emballage består af væghængte dispensers og et bredt udvalgt af PE og PET flasker med dertilhørende lotionpumpe, doseringskapsler samt trigger og finger sprayers.

 

Dit valg af emballage til desinfektionsmidler

Der findes mange forskellige produkttyper indenfor desinfektions emballage. Emballagevalget afhænger bl.a. af produktets viskositet, den ønskede doseringsmetode og -mængde. Vi tilbyder derfor flasker i mange størrelser og former med dertilhørende lotion pumpe, disc top kapsel, finger sprayers eller mini trigger sprayers alt efter dit behov. Udover vores store udvalg af standardemballage indenfor desinfektionsmiddel, tilbyder vi også specialdesignet emballage. Du kan altså være sikker på, at vi kan udvikle en emballage til dig, der matcher dit produkt og dine behov.

Stor efterspørgsel på midler til desinfektion

Siden udbruddet af covid-19 har der været stor efterspørgsel på desinfektionsmiddel fra forbrugerne, og dermed også efterspørgsel på desinfektionsemballage fra producenterne. Desinfektionsemballage er efterhånden også blevet fast inventar i mange butikker og på mange arbejdspladser. Vi finder ofte dispensere med desinfektionsmiddel i forskellige former og størrelser ved indgangene af butikkerne og arbejdspladserne.

Hos Packwise foreslår vi, at butikker og arbejdspladser vælger en specialdesignet emballageløsning med eget logo. Det vil skabe et mere eksklusivt og æstetisk udtryk. Derudover tyder det på, at desinfektionsmidlet er kommet for at blive, så det vil være en langtidsinvestering for virksomhederne.

 

Bæredygtig emballage og emballagedesign

Hos Packwise bekymrer vi os naturligvis for miljøet. Faktisk er vi meget opsatte på, at vores emballagematerialer og -produktion skal blive endnu mere grøn. Det gælder for alle vores emballagekategorier – og derfor naturligvis også for desinfektions emballage. Der er efterhånden en del virksomheder, der sælger desinfektionsmiddel, og det er derfor værd for dig at overveje, hvordan lige netop din virksomhed kan skille sig ud. Hos Packwise ser vi emballagen, som et af de steder, hvor du for alvor har mulighed for at differentiere dig fra dine konkurrenter. Det gælder både ift. emballagedesign og bæredygtige materialer og produktion. 

Skil dig ud med en bæredygtig emballage løsning

Hos Packwise foreslår vi altså, at du vælger en bæredygtig emballageløsning til dit desinfektionsmiddel. Det gavner både miljøet og din virksomhed, da forbrugerne i høj grad efterspørger bæredygtige løsninger. Du kan dermed bruge den bæredygtige emballage i markedsføringen af dit produkt. Derudover ved vi, at mange desinfektionsmidler har et emballagedesign, der ligner alle de andre. Vi mener derfor at det er væsentligt, at du skiller dig ud på det punkt.

Du bør være strategisk ift. dit emballagedesign, da det virkelig giver dig mulighed for at differentiere dig fra andre virksomheder. Hos Packwise er vi specialister i emballagedesign, og vi forsøger altid at holde os opdaterede på trends og tendenser på området. Vi er derfor godt rustede til at guide dig i, hvordan dit emballagedesign får størst muligt succes – både ift. look og funktionalitet.

 
gennemsigtig desinfektionsemballage håndsprit

FAQ

Harmonikaindhold

Desinfektionsemballage refererer til dispensere, pumper og flasker, der bruges til at opbevare desinfektionsmidler. Dette er specielt designet til at modstå kemikalierne, som findes i desinfektionsmidler.

Disinfektionsemballage kan være bæredygtigt gennem anvendelse af genanvendelige materialer såsom PE- og  PET, som har en lav indvirkning på miljøet, reducerer overskud og anvender miljøvenlige produktionsmetoder.

Holdbarheden af desinfektionsemballage afhænger af det materiale, som emballagen er fremstillet af. For eksempel kan PP- eller PET flasker normalt vare længere end papemballage. Derudover kan holdbarheden også påvirkes af særlige forhold, herunder temperatur og fugtighed.

Sterilitet i desinfektionsemballage kan opnås gennem forskellige processer. Man kan bl.a. gøre det ved hjælp af autoklavering. Det skal forstås således at man placeres i en autoklaver, der bruger damp under høj temperatur og tryk til at dræbe mikroorganismer. Man kan også anvende kemikalier eller stråling til det samme formål. Det er vigtigt at sikre, at steriliseringen udføres under kontrollerede forhold.

Ja, vi tilbyder tilpasning af desinfektionsemballage med dit logo eller design for at opfylde dine branding- og marketingbehov. Derved sørger vi for, at din emballage er unik.

Ja, vi har en MOQ på bestillinger, der varierer fra produkt til produkt. Typisk ligger MOQ på mellem 5.000 og 20.000 stk, afhængigt af emballagen.

Ja, vi bistår gerne med vejledning og rådgivning i forbindelse med dit næste emballageprojekt. Du er velkommen til at skrive eller ringe til os, så afholder vi gerne et uforpligtende møde med dig.