KosmetikEmballage

Hos Packwise tilbyder vi et bredt sortiment af kosmetikemballage. Vores varianter af emballage til kosmetik spænder over alt fra de nyeste generationer af airless-pumpesystemer, elegante cremekrukker, creme tuber og flasker med spray- og pumpeløsninger til dit produkt.

Emballagen har ofte en stor betydning, når forbrugeren skal vælge et personligt pleje- eller kosmetikprodukt. Der findes nemlig et hav af kosmetiske produkter, hvorfor det er enormt vigtigt at lige netop din emballage skiller sig ud på butikshylden. Faktisk tager mere end 70% af forbrugerne først købsbeslutningen, når de står i butikkerne foran hylderne. I en sådan købssituation har dit produkt kun ca. tre sekunder til at fange forbrugernes opmærksomhed. Så hvordan får du dit produkt til at skille sig ud, således du kan positionere dig som det foretrukne valg i forbrugernes bevidsthed?

pipetteflaske i glas
hudpleje emballager i flere farver

Differentier dig med din emballage

For at differentiere dit produkt fra de andre kosmetikbrands’, bør du have en fokuseret strategi for dit emballagedesign. Skønhedsbranchen er meget fokuseret på visuel identitet, og din kosmetikemballage bør derfor have et æstetisk design, der matcher branchens standarder og tendenser. Der er hård konkurrence i branchen, og det er derfor væsentligt at være opmærksom på, hvordan du bedst muligt kan fange din målgruppes opmærksomhed med din emballage.

Hos Packwise bestræber vi os altid på at være opdaterede på trends indenfor emballagedesign, og vi er godt rustede til at vejlede dig i designet af din kosmetikemballage. Hos Packwise kan vi altså både assistere dig i at finde den helt rette emballagetype til dit produkt samt hjælpe dig med at udvikle et tiltalende og unikt design til din kosmetikemballage.

Vi ved, hvor essentiel korrespondancen mellem produktindhold og emballagedesign er, når forbrugerens opmærksomhed skal tiltrækkes. Vi yder derfor altid vores ypperste for at udvikle en tiltalende emballage, der tydeligt kommunikerer kvaliteten af dit produktindhold. Vi inkorporerer dine ønsker til produktperception og indtænker produkt-DNA, når vi anbefaler eller udvikler lige netop den emballage, der matcher dit kosmetik- eller hudplejeprodukt og kommunikerer med produktets målgruppe. Vi indtænker altså både skønhedsbranchens æstetik og din virksomheds værdier, når vi udvikler din næste emballage.

Bæredygtig kosmetikemballage

Forbrugernes stigende miljøbevidsthed resulterer i, at efterspørgslen på bæredygtige løsninger stiger. Det gælder også for emballageindustrien, hvor der i høj grad er kommet fokus på miljøet. Hos Packwise er vi selvfølgelig også meget opmærksomme på emnet, og vi er fast besluttede på at bidrage til en grønnere verden. Derfor er mange af vores emballageløsninger også bæredygtige. Eksempelvis kan du finde beholdere hos os, der er udviklet i bæredygtige materialer, eller vi kan hjælpe dig med at sammensætte emballagematerialerne på en sorteringsvenlig måde.

Vi er også opmærksomme på at der er en stor mængde produktindhold, der går til spilde i kosmetikbranchen grundet uhensigtsmæssige emballageløsninger. Det ønsker vi naturligvis også at være med til at ændre på. Hos Packwise er det altså muligt at få udviklet og produceret en bæredygtig kosmetikemballage til dit produkt.

Vi hjælper med din kosmetikemballage

Vi kan hjælpe dig med at identificere og udvælge den/de emballageløsninger, der imødekommer dine krav og forventninger til design, funktionalitet og brugeroplevelse. Vi sørger naturligvis for, at de løsninger, vi når til enighed om, overholder dit budget. Hos Packwise er du altså selv med i hele processen, og du får helt fra begyndelsen mulighed for at præge designet af din kosmetikemballage. Det er dig, der bestemmer, og vi gør vores bedste for at imødekomme dine krav.

Vi tilbyder både standardemballage og specialdesignet emballage. Hvis du vælger en af vores standard-emballageløsninger, vil du stadig have mulighed for at skabe en helt unik emballage. Du kan nemlig vælge at individualisere emballagen ved hjælp af indfarvning og forskellig overfladebehandling. Derudover kan du sætte dit eget præg på emballagen i form af talrige muligheder inden for print, etikettering og prægning. Med ganske få virkemidler er det muligt at opnå en synlig effekt og skabe et stærk shelf impact med en af vores standardløsninger. Med Packwise som din emballageleverandør har du altså altid mulighed for at sætte dit eget præg på din kosmetikemballage.

Vi ser frem til at designe, udvikle og producere din næste kosmetikemballage. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille emballageprøver allerede i dag, er du velkommen til at kontakte os her:

Søger du noget bestemt?

Vi opdaterer løbende vores inspirationsside med indlæg om emballageløsninger. Hvis du mangler inspiration eller en god ide, har vi muligvis skrevet et indlæg, der kan inspirere dig. Vi skriver blandt andet om emballagedesign, emballageudvikling og bæredygtig emballage.

gaveaeske med flasker og pumper