KOSMETIKEMBALLAGE

Kosmetikemballage

Hos Packwise tilbyder vi et bredt sortiment af kosmetikemballage. Vores varianter af emballage til kosmetik spænder over alt fra de nyeste generationer af airless-pumpesystemer, elegante cremekrukker, creme tuber og flasker med spray- og pumpeløsninger til dit produkt.

Emballagen har ofte en stor betydning, når forbrugeren skal vælge et personligt pleje- eller kosmetikprodukt. Der findes nemlig et hav af kosmetiske produkter, hvorfor det er enormt vigtigt at lige netop din emballage skiller sig ud på butikshylden. Faktisk tager mere end 70% af forbrugerne først købsbeslutningen, når de står i butikkerne foran hylderne. I en sådan købssituation har dit produkt kun ca. tre sekunder til at fange forbrugernes opmærksomhed. Så hvordan får du dit produkt til at skille sig ud, således du kan positionere dig som det foretrukne valg i forbrugernes bevidsthed?

Skil dig ud med din emballage til kosmetik

For at differentiere dit produkt fra de andre kosmetikmærker, bør du have en fokuseret strategi for dit emballagedesign. Skønhedsbranchen er meget fokuseret på visuel identitet, og din kosmetikemballage bør derfor have et æstetisk design, der matcher branchens standarder og tendenser. Der er hård konkurrence i branchen, og det er derfor væsentligt at være opmærksom på, hvordan du bedst muligt kan fange din målgruppes opmærksomhed med din emballage. Det kan blandt andet være ved brug af signalfarver på Roll-on deodoranter fra Palmolive.

Hos Packwise bestræber vi os altid på at være opdaterede på trends indenfor emballagedesign, og vi er godt rustede til at vejlede dig i designet af din kosmetikemballage. Hos Packwise kan vi altså både assistere dig i at finde den helt rette emballagetype til dit produkt, samt hjælpe dig med at udvikle et tiltalende og unikt design til din kosmetikemballage. 

Sammenhængen mellem produktindhold og dit emballagedesign

Vi ved, hvor essentiel korrespondancen mellem produktindhold og emballagedesign er, når forbrugerens opmærksomhed skal tiltrækkes. Vi yder derfor altid vores ypperste for at udvikle en tiltalende emballage, der tydeligt kommunikerer kvaliteten af dit produktindhold. Vi indarbejder dine ønsker til produktets udtryk, når vi anbefaler eller udvikler lige netop den emballage, der matcher dit kosmetik- eller hudplejeprodukt og kommunikerer med produktets målgruppe. Vi indtænker altså både skønhedsbranchens æstetik og din virksomheds værdier, når vi udvikler din næste emballage.

Hvis du er nysgerrig på at se, hvad vi har lavet, kan du læse om vores samarbejde med  Copenhagen Grooming.

Du kan også læse om vores samarbejde med urtekram, hvor vi udviklet en mindre pet-flaske med design & funktionalitet i fokus. 

Steps til at finde den rigtige kosmetikemballage:

Der er mange ting man skal overveje, når man skal finde den rigtige kosmetikemballage. Vi kommer derfor med 5 steps som du kan følge, når du skal vælge kosmetikemballage til dit produkt:
 • Overvej hvem din målgruppe er
 • Overvej hvilket kosmetikprodukt, du skal emballere
 • Overvej hvordan dit produkt skal dispenseres
 • Indtænk funktionalitet i emballagen
 • Tiltræk opmærksomhed med emballage
Når du har overvejet hvem din målgruppe er, kan du være blevet klogere på, hvad dit produkt skal udtrykke. Går din målgruppe ind for bæredygtighed? Pris? Eksklusivitet? Eller noget helt fjerde? Derudover er det vigtigt at overveje hvilket produkt du skal emballere, og hvordan viskositeten er, for at sikre den rette emballage. Med disse overvejelser af din kosmetikemballage, får du tiltrukket den rette opmærksomhed til dit produkt. Læs også vores blogindlæg om bæredygtig emballage til hårprodukter.

Bæredygtig kosmetikemballage

Forbrugernes stigende miljøbevidsthed resulterer i, at efterspørgslen på bæredygtige løsninger stiger. Det gælder også for emballageindustrien, hvor der i høj grad er kommet fokus på miljøet. Hos Packwise er vi selvfølgelig også meget opmærksomme på emnet, og vi er fast besluttede på at bidrage til en grønnere verden. Derfor er mange af vores emballageløsninger også bæredygtige. Eksempelvis kan du finde beholdere hos os, der er udviklet i bæredygtige materialer, eller vi kan hjælpe dig med at sammensætte emballagematerialerne på en sorteringsvenlig måde. 

Vi er også opmærksomme på at der er en stor mængde produktindhold, der går til spilde i kosmetikbranchen grundet uhensigtsmæssige emballageløsninger. Det ønsker vi naturligvis også at være med til at ændre på. Hos Packwise er det altså muligt at få udviklet og produceret en bæredygtig kosmetikemballage til dit produkt. Du kan også læse mere om vores arbejde med bæredygtig emballage.


Gul airless dispenser

Vi hjælper med din kosmetikemballage

Vi kan hjælpe dig med at identificere og udvælge den/de emballageløsninger, der imødekommer dine krav og forventninger til design, funktionalitet og brugeroplevelse. Vi sørger naturligvis for, at de løsninger, vi når til enighed om, overholder dit budget. Hos Packwise er du altså selv med i hele processen, og du får helt fra begyndelsen mulighed for at præge designet af din kosmetikemballage. Det er dig, der bestemmer, og vi gør vores bedste for at imødekomme dine krav.

Vi tilbyder både standardemballage og specialdesignet emballage. Hvis du vælger en af vores standard-emballageløsninger, vil du stadig have mulighed for at skabe en helt unik emballage. Du kan nemlig vælge at individualisere emballagen ved hjælp af indfarvning og forskellig overfladebehandling.

Derudover kan du sætte dit eget præg på emballagen i form af talrige muligheder inden for print, etikettering og prægning. Med ganske få virkemidler er det muligt at opnå en synlig effekt og skabe et stærk shelf impact med en af vores standardløsninger. Med Packwise som din emballageleverandør har du altså altid mulighed for at sætte dit eget præg på din kosmetikemballage.

Vi ser frem til at designe, udvikle og producere din næste kosmetikemballage. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille emballageprøver allerede i dag, er du velkommen til at kontakte os her:

  FAQ

  Harmonikaindhold

  Kosmetikemballage refererer til de beholdere, flasker, krukker og pumper, der anvendes til at indeholde og præsentere kosmetiske produkter såsom cremer, lotioner, parfumer og makeup. Det er den primære emballage, der beskytter og præsenterer kosmetikprodukterne til forbrugerne.

  Kosmetikemballage kan være bæredygtigt gennem anvendelse af genanvendelige materialer som fx glas eller genbrugsplast, ved at reducere overskudsemballage, minimere brugen af unødvendigt plastik og ved at implementere miljøvenlige produktionsmetoder og transport.

  Vi sikrer kvaliteten af vores kosmetikemballage gennem kvalitetskontrol i hele produktions-cyklussen, brug af materialer af høj kvalitet og sikkerhedstest med henblik på overholdelse af relevante industristandarder og regulativer.

  De typer materialer, der typisk anvendes til kosmetikemballage, omfatter glas, plast, metal og papir. Valg af emballagematerialer afhænger – ud over subjektive faktorer – af produktets sammensætning, herunder krav til migration og sikkerhed.

  Ja, vi tilbyder tilpasning af kosmetikemballagen med dit logo eller design for at opfylde dine branding- og marketingbehov.

  Ja, vi har en MOQ på bestillinger, der varierer fra produkt til produkt. Typisk ligger MOQ på mellem 5.000 og 20.000 stk, afhængigt af emballagen.

  Ja, vi bistår gerne med vejledning og rådgivning i forbindelse med dit næste emballageprojekt. Du er velkommen til at skrive eller ringe til os, så afholder vi gerne et uforpligtende møde med dig.