KosmetikEmballage

I denne emballagekategori hører cremekrukker og bøtter, kosmetikflasker, airless pumpesystemer, airless tuber, plastflasker samt lotion pumper, sprayers og kapsler. Vi har en vifte af standardemballager og kan også tilbyde at udvikle kosmetikemballage i dit eget design.

Vi tilbyder et bredt sortiment af kosmetikemballage, som spænder over alt fra de nyeste generationer af airless-pumpesystemer, elegante cremekrukker, creme tuber og flasker med spray- og pumpeløsninger til dit produkt.

Emballagen har ofte stor betydning, når forbrugeren skal vælge et personligt pleje- eller selvforkælelsesprodukt og vælge dit blandt de mange på hylden. Vi ved, hvor essentiel korrespondancen mellem produktindhold og emballagedesign er, når forbrugerens opmærksomhed skal tiltrækkes. Vi yder derfor altid vores ypperste for at udvikle en tiltalende emballage. Vi inkorporerer dine ønsker til produktperception, indtænker produkt-DNA og din målgruppe, når vi anbefaler eller udvikler lige netop den emballage, der matcher dit kosmetik- eller hudplejeprodukt.

Vi hjælper med

Vi kan hjælpe dig med at identificere og udvælge den/de emballageløsninger, der imødekommer dine krav og forventninger til design, funktionalitet og brugeroplevelser. Vi sørger naturligvis for, at de løsninger, vi når til enighed om, overholder dit budget.

Vi tilbyder både standardemballage og specialdesignet emballage. Hvis du vælger en af vores standard-emballageløsninger, vil du stadig have mulighed for at skabe en helt unik emballage. Du kan nemlig vælge at individualisere emballagen i form af indfarvning og forskellig overfladebehandling. Derudover kan du sætte dit eget præg på emballagen i form af talrige muligheder inden for print, etikettering og prægning. Med ganske få virkemidler er det muligt at opnå en synlig effekt og på den måde skabe stærk shelf impact med en af vores standardløsninger.

Hvis du er nået længere i din proces og ønsker at bestille emballageprøver allerede i dag, kan du kontakte os her:

Søger du noget bestemt?

Vi opdaterer løbende vores inspirationsside med indlæg om emballageløsninger. Hvis du mangler inspiration eller en god ide, har vi muligvis skrevet et indlæg, der kan inspirere dig. Vi skriver blandt andet om emballagedesign, emballageudvikling og bæredygtig emballage.