KOSMETIKEMBALLAGE

Pharmaemballage

Vi designer og producerer farmaceutisk og healthcare emballage. Pharma emballages fornemmeste opgave – udover at beskytte produktindholdet – er at kommunikere præcise detaljer om indholdsstoffer, oplyse forbrugerne om anvendelse gennem pligttekst mv. Derudover bør emballagen også bidrage til at skabe brand awareness. Under pharmakategorien finder du emballage til medicinsk udstyr, kosttilskud, helsekost og farmaceutiske produkter. Vi tilbyder medicinglas, plastflasker og aluminiumsflasker. Derudover tilbyder vi også tuber, tabletæsker, pilleglas, dropper flasker, samt æsker til medicinsk udstyr. Det er muligt at få pharma emballagen leveret i standard- og specialdesign.

Krav til pharma emballage

Der er strenge krav til pharma emballage, og det er derfor vigtigt at være opmærksom på forordningerne på området. Reglerne for markedsføring af farmaceutisk emballage er udviklet for at sikre, at forbrugerne anvender produkter korrekt og sikkert. Mærkningen på emballagen skal derfor også være angivet ved uudslettelige, letlæselige og synlige bogstaver af hensyn til sikkerhedsmæssige årsager.

Vores produktløsninger er nøje udviklet til de produkter, der skal emballeres. Hvis du har et produkt, der kræver særlig emballage, herunder lovgivningsmæssige krav til opbevaring, sikkerhed og produktbeskyttelse, kan vi levere en emballage, der er godkendt til netop dit produkt. Ved valg af emballage til farmaceutiske produkter er det desuden vigtigt at lette brugerens administration af medicinen og dermed øge compliance.

Hos Packwise er vi altså specialister i at levere den farmaceutiske emballage, der matcher dit produktindhold. Du er derfor i trygge hænder med os som leverandør af din pharma emballage. Du kan også læse om vores emballage til CBD produkter, og hvordan vi overholder myndighedernes forskrifter

Compliance og brugervenlighed

Ved udvikling af pharmaemballage er compliance og brugervenlighed alfa og omega. Patienterne skal tage medicinen som foreskrevet og ordineret, så den virker efter hensigten. Derfor er det vigtigt at dette er afspejlet i emballagen og designet. Tænk blot på, hvordan der er angivet ugedage på p-pille pakker, så kvinder kan følge med i, hvilke dage, de har taget pillen. Et andet eksempel er, hvordan nogle farmaceutiske produkter har et skrumlet skruelåg, så en parkinsonramt person også kan åbne det.

Design af din pharma emballage

Det skal gerne være let forbrugeren at afkode fordelene ved at vælge netop dit produkt fremfor et andet på hylden. Den nemmeste måde at differentiere sig fra dine konkurrenter er ved et gennemtænkt og visuelt tiltalende emballagedesign. Det er nemlig muligt at appellere til udvalgte segmenter ved hjælp af emballagens visuelle identitet og formsprog. Du bør derfor overveje, hvilken målgruppe du vil kommunikere med – det har nemlig stor betydning for udfaldet af dit emballagedesign. Vi arbejder strategisk, når vi sikrer os at både form, funktion og visuel fremtoning taler til lige netop dit produkts målgruppe. Derudover gør vi en dyd ud af, at din emballages visuelle identitet stemmer overens med din virksomheds værdier og DNA. Du kan blandt andet vores indlæg, om hvordan man kan skabe æstetisk og funktionel emballage til vitaminpiller.

Høj sikkerhed og kvalitet

Emballagens kvalitet er vital indenfor pharma kategorien. Hos Packwise er vi altid i dialog med råvareproducenter, fabrikker samt test- og certificeringsinstitutter for kontinuerligt at ajourføre kvalitetsprocedurer. Vores fabrikker og produktion lever som minimum op til ISO 9001 (Quality Management System), så dit pharma produkts emballage er efter samtlige krav og regler på området. Udover at pharma emballage skal være kvalitetssikret, er det også vigtigt at emballagen har en høj grad af sikkerhed. Det gælder både i forhold til emballagedesign og -udvikling, produktion, transport og ibrugtagning. Pharma emballage, der ses på markedet, er derfor ofte specialløsninger, der er udviklet med et specifikt produktindhold og en bestemt målgruppe for øje. Produkterne er nemlig underlagt forskellige sikkerhedskrav i henhold til produktindhold. De samme sikkerhedsforanstaltninger er i øvrigt også gældende ved kemiske rengøringsmidler, hvor børnesikret emballage er det foretrukne og mest sikre valg. Design og produktion af farmaceutisk emballage er altså underlagt nogle lovgivningsmæssige retningslinjer. Det forhindrer dog ikke, at der kan indtænkes en god brugeroplevelse. Der er mange muligheder indenfor pharma emballage, og vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og krav, når vi udvikler en ny emballage til medicin eller helsekost. Du kan også læse mere i vores blogindlæg om pharma emballage og sikkerhed.
pilleglas med piller

Vi hjælper med din pharma emballage

Vi arbejder målrettet for at levere eller specialudvikle den helt rigtige pharma- eller medico-emballage, der imødekommer dine krav til eksempelvis let håndtering, udpakningsoplevelse, informationsafkodning og krav til genanvendelighed.

Hvad enten du søger en ny pipetteflaske, forsendelsesvenlige tabletdåser, en standardemballage med et twist, en specialdesignet healthcare emballage eller børnesikrede kapsler til dit medicinalprodukt, er vi leveringsdygtige. Udgangspunktet er altid dine individuelle ønsker og krav til produktemballage.

Vi ser frem til at designe, udvikle og producere din næste pharma emballage. Hvis du har spørgsmål eller allerede ønsker at bestille emballageprøver i dag, er du velkommen til at kontakte os her: