KOSMETIKEMBALLAGE

Rengøringsemballage

Hos Packwise tilbyder vi standard og specialdesignede emballageløsninger i alle emballagekategorier til vores kunder. Det gør sig selvfølgelig også gældende indenfor kategorien rengøringsemballage, hvor vi har en række standard beholdere, som vores kunder kan vælge imellem. Det har vi blandt andet gjort for Änglamarks vaskemiddel.

Vores udvalg af emballage til rengøring består af PE og PET flasker med sprayers (car care sprayers, house & garden sprayers, hose end sprayers), specialsprayers, trigger sprayers og specialkapsler. Vores rengøringsemballage leveres både som standard og specialdesignede løsninger. Dog har du altid mulighed for at sætte dig eget præg på din emballage – selv hvis du vælger en af vores standardløsninger. Hos Packwise er vi nemlig også specialister i emballagedesign, hvorfor vi kan hjælpe dig gennem designprocessen.

Rengøringsemballage - Design og funktionalitet

Når vi udvikler en emballageløsning til dit rengøringsprodukt, har vi fokus på brugervenlighed og funktionalitet. Vi kender til vigtigheden af en funktionel emballage, der fungerer efter hensigten. Det er især essentielt, når det gælder produkter som rengøringsmidler, der falder ind under kategorien need-to-have. Som med de fleste andre produkttyper, lægger forbrugerne vægt på emballagens design, funktionalitet og driftssikkerhed. Det er derfor også det, vi lægger stor vægt på, når vi hjælper dig med at finde den rette emballageløsning til dit rengøringsprodukt. 

Dit produkt har kun få sekunder til at fange forbrugernes opmærksomhed i en købssituation, og det er derfor vigtigt at lige netop dit produkt skiller sig ud. Den bedste måde at få dit produkt til at differentiere sig fra konkurrenternes er ved et tiltalende emballagedesign. Det gælder også, selvom produktet, der skal sælges, er et need-to-have-produkt som rengøringsmiddel.

Emballagedesignet er derfor en vigtig del af din overordnede strategi for, hvorfor forbrugerne skal vælge dit produkt fremfor de andre. Hos Packwise ved vi, at godt design og funktionalitet er helt essentielt for, om forbrugerne vælger lige netop dit produkt. Derfor lægger vi stor vægt på at udvikle en brugervenlig, tiltalende emballage til dit rengøringsprodukt, så det er dit produkt, der vil blive husket af forbrugerne. 

Bæredygtig emballage til rengøring

Forbrugerne efterspørger miljøvenlige emballageløsninger i højere grad end nogensinde før. Hos Packwise er vi naturligvis interesseret i at skabe løsninger, der ikke belaster miljøet unødvendigt. Det gælder selvfølgelig også indenfor kategorien rengøringsemballage. Vi tilbyder derfor vores emballage til rengøring i en række bæredygtige materialer (når indholdet og kemien tillader det). Vi anvender for eksempel ofte PET til husholdningsprodukter, da materialet kan sorteres og er meget nemt at genanvende. 

Med Packwise som din emballageleverandør, har du altså mulighed for at vælge nogle mere bæredygtige emballageløsninger. Det er især positivt, hvis du har et bæredygtigt rengøringsmiddel, som du gerne vil emballere. Det vil nemlig skabe overensstemmelse mellem produktindhold og emballage, hvis de begge er skabt på bæredygtig vis.

 

Vi hjælper med din rengøringsemballage

Hos Packwise arbejder vi målrettet for at finde den emballageløsning, der passer bedst til dit produkt. Vi tager derfor højde for dine ønsker til funktionalitet, design, materiale, budget og levering samt hvorvidt du ønsker en standard eller specialdesignet emballageløsning. Hvis du ønsker dit eget design, din egen farve eller har specifikke krav til dosering, kan vi også hjælpe med det. 

Hos Packwise har vi nemlig mulighed for at designe, udvikle og producere unikke løsninger i forskellige materialesammensætninger til unikke produkter og brugssituationer. Derudover kan vores designere hjælpe med design af etiket og formgivning af beholdere, så dit produkt bliver unikt og skiller sig ud på hylden.

Vi ser frem til at designe, udvikle og producere din næste rengøringsemballage. Hvis du har spørgsmål eller allerede ønsker at bestille emballageprøver i dag, er du velkommen til at kontakte os her: