EMBALLAGE KATEGORIER 2018-11-11T19:54:54+00:00

GAVEÆSKER

GAVEÆSKER

Gaveæsker i alle materialer, farver og former leveres specialdesignet og med logotryk. Gaveæsker til teknisk udstyr, kosmetik, smykker, brugskunst, tekstil mm.

LÆS MERE

PHARMA EMBALLAGE

PHARMA EMBALLAGE

Plastbeholdere til pharma og helsekost produkter. Tabletæsker og pilleglas samt plastemballage og æsker til medicinsk udstyr leveres i standard- og specialdesign.

LÆS MERE

VINÆSKER

VINÆSKER

Eksklusive gaveæsker til vin, champagne og andre (non-) alkoholiske drikke i træ, pap og karton med mulighed for grafisk design i form af prægning og tryk.

LÆS MERE

F&B EMBALLAGE

F&B EMBALLAGE

Konceptløsninger til horeca og industrielle fødevarevirksomheder, herunder engangsservice, to-go emballage og fødevarebeholder i eget emballagedesign.

LÆS MERE

KOSMETIK EMBALLAGE

KOSMETIK EMBALLAGE

Krukker, kosmetikflasker, tuber og plastflasker samt lotion pumper, sprayers og kapsler som standardløsning eller i eget design. Konceptløsninger og formudvikling.

LÆS MERE

SMYKKEÆSKER

SMYKKEÆSKER

Unikke smykkeæsker til halskæder, armbånd, øreringe og accessories i eksklusive materialer. Udelukkende løsninger til high-end brands og premium løsninger.

LÆS MERE

ELEKTRONIK & INDUSTRI EMBALLAGE

Elektronik & industri emballage

Primær -, sekundær og tertiær emballage i høj kvalitet til teknisk måleudstyr, industrielle og elektroniske produkter designes og produceres efter mål og budget.

LÆS MERE

BÆREDYGTIG EMBALLAGE

Bæredygtig emballage

Cradle-to-cradle certificeret stenpapir, 100 % komposterbart og bionedbrydeligt bagasse fremstillet af sukkerrør, FSC mærket træ, bioplast, majsbaseret PLA mm.

LÆS MERE