Samarbejde

Vi forventer et højt kvalitetsniveau hos de partnervirksomheder/producenter, vi arbejder med. Derfor er vi og vores udenlandske kontorer i fortløbende dialog med råvareproducenter, produktionsfabrikker og test- og certificeringsinstitutter for kontinuerligt at ajourføre kvalitetsprocedurer. Vores fabrikker og produktion lever som minimum op til ISO 9001 (Quality Management System), og når det er relevant også til ISO 22000 (Food Safety Mangement)

Ved genbestilling af en emballage tager vi udgangspunkt i en tidligere ordre. Alle data gemmes og lægges til grund for ny produktion.

Vi får med mellemrum henvendelser fra kunder, som spørger indtil det faktum, at vi forbeholder os ophavsretten til det udviklede design/løsning/produkt. Det er normal branchepraksis og er uproblematisk, idet du som kunde har brugsretten til det udviklede design/løsning/produkt. Med brugsretten har du dog ikke ret til at reproducere, videresælge og/eller re-distribuere den udviklede løsning. Har du planer om re-distribution, videreudvikling, o.lign. så tag en snak med os om, hvordan vi kan imødekomme disse behov.

Ja i det omfang vi kender til dit produktionsanlæg.

Hvordan kommer jeg igang?

Vi designer, udvikler og producerer standard- og specialdesignet emballage tilpasset dit produkt.

Afhængigt af om du ønsker en standard- eller specialdesignet emballageløsning, vil der være differentierede opstartsomkostninger.

Du kontakter os og fortæller om dine ønsker til den emballage, du har i tankerne. Vi har brug for at vide lidt om dit produkt, oplag og budget.

Vi tilbyder gerne et uforpligtende møde, hvor vi med udgangspunkt i din emballage afstemmer forventninger til kvalitet, levering og pris.

Vi tilbyder langt flere emballageløsninger end dem, vi har valgt at vise under de forskellige emballagekategorier. Du er derfor velkommen til at kontakte os, så vi kan finde den rigtige emballageløsning.

Design spørgsmål

Ja. Alle varer kvalitetssikres inden levering.

Vi producerer emballager i stort set alle materialer, men primært indenfor plast, kartonnage og innovative bæredygtige materialer.

Alle emballager funktionstestes inden levering. Vi sender også produktionsprøver til godkendelse af dig.

Ja. Ved mindre oplag kan der være begrænsninger.

Bestilling

Vores pris er altid inkl. leveringsomkostninger.

Vi sørger som standard altid for forsikring af forsendelser.

Vi er ikke lagerførende, men kan ofte levere standardemballager indenfor kort tid.

Det afhænger af emballagetype.

Vi har produktion i Europa og Asien.

Vi leverer i hele verden.

Det afhænger af emballagetype, oplag, og om der er tale om en standardemballage eller en specialdesignet løsning.

Vores katalog over emballager er omfattende, og vi har valgt at vise et begrænset udvalg. Søger du andre løsninger end de viste, finder vi gerne den emballage, du leder efter.

Du er altid velkommen til at rekvirere prøver på emballage.

Du bliver løbende holdt opdateret på din ordrestatus.