FOOD & BEVERAGE EMBALLAGE 2020-04-03T07:46:22+00:00

Fødevareemballage (F&B)

F&B emballage til horeca og industrielle fødevarevirksomheder, herunder engangsservice, to-go emballage og fødevarebeholder i eget emballagedesign.

Standardemballage løser en praktisk opgave, men bibringer sjældent din vare den ekstra oplevelse, som får dit brand til at skille sig ud.

Fødevareemballage er meget ofte synonym med standardløsninger, hvad enten det gælder bægeret til coffee on the go, emballagen til take away, kageæsken hos bageren eller tomatbakkerne i supermarkedet. Standardemballage løser en praktisk opgave, men bibringer sjældent din vare den ekstra oplevelse, som får dit brand til at skille sig ud.

Vi hjælper med

Vi udvikler løbende nye innovative fødevareemballager i forskellige materialer. Vores fokus er at designe fødevareemballager, der skiller sig ud fra mængden og skaber værdi hos forbrugeren. Derfor kan vi tilbyde vores samarbejdspartnere muligheden for at vælge nye og gennemtænkte
emballageløsninger, som der er optimeret inden for produktion, transport, opbevaring og håndtering.

Vores emballagedesignere arbejder med rådgivning om og design af alt lige fra premium emballage, primær og sekundær emballage, grafiske løsninger til folie, frostvareposer, plastemballager osv.

Hvad enten du påtænker at give eksisterende F&B emballager et ansigtsløft eller har behov for en helt ny emballageløsning, som fx løser et problem, er du velkommen til at kontakte os for en snak om, hvad vi kan hjælpe med.

Kontakt os her

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi typisk arbejder med Fødevareemballage,
så se mere på denne case eller find mere inspiration på packwise.dk/inspiration

Se udvalgt case

Erfaring

Vores erfaring og kompetence tillader os at tilbyde dig kvalificeret vejledning i alt fra emballagedesign, valg af emballagemateriale og produktion. Vi hjælper dig med andre ord med at vælge den rigtige, værdiskabende emballageløsning.

Design

Vi kan hjælpe dig med at skabe overblik over de emballageløsninger, som imødekommer dine krav og forventninger til udseende, funktionalitet, dispensering, evner til at forlænge produktets holdbarhed, og som holder sig indenfor dit budget..

Se billeder til inspiration