Gaveæsker

Her finder du gaveæsker i alle materialer, farver, former, specialdesign og med logotryk. Gaveæsker til teknisk udstyr, kosmetik, smykker, brugskunst, tekstil mm.

Packwise designer, udvikler og producerer unikke gaveæske løsninger til dit produkt. Vi har fokus på, at produkt og indpakning fremstår som én helstøbt oplevelse. Vi rådgiver om formgivning, materiale og funktion, så dit produkt er lige så godt indpakket som selve indholdet.

Udover at gøre produktet lettere at pakke, bidrager gaveæsken til, at dit produkt giver det bedst tænkelige indtryk, både hos nye og eksisterende kunder. Gaveæsken kan med andre ord bidrage til brandingen af dit produkt.

Vi designer og udvikler æsker, der følger tidens trends, og som – vigtigst af alt – understreger og matcher dit produkt perfekt.

Vi hjælper med

Derudover tilbyder vi vores løsninger i et væld af materialekvaliteter og med talrige tryk- og prægningsteknikker, som giver mulighed for at skræddersy lige præcis den løsning, der passer dit brand og produkt allerbedst. Lad os hjælpe dig med at finde den løsning, der opfylder dine ønsker til design, kvalitet, kvantitet og budget. Bliv inspireret af vores udvalg her på siden, eller se vores CPH Grooming case nederst på siden.

De perfekte gaveæsker gør oplevelsen ved både at give og modtage en gave større. Æsken indrammer gaven, tilfører den et strejf af noget særligt og giver en oplevelse af ekstra værdi. Vi bistår gerne med designprocessen af den gaveæske, du har i tankerne. Har du allerede et design klar, klarer vi også produktionen af æsken med de features og i de materialer, du ønsker. Hos Packwise udvikler vi specialdesignede gaveæsker, så lagervarer finder du desværre ikke hos os.

Er du nået længere i din proces og vil bestille emballageprøver, kan du se vores udvalg og kontakte os her

Kontakt os her

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi typisk arbejder med gaveæsker,
så se mere på denne case eller find mere inspiration på packwise.dk/inspiration

Se udvalgt case

Erfaring

Vores erfaring og kompetence tillader os at tilbyde dig kvalificeret vejledning i alt fra emballagedesign, valg af emballagemateriale og produktion. Vi hjælper dig med andre ord med at vælge den rigtige, værdiskabende emballageløsning.

Design

Vi kan hjælpe dig med at skabe overblik over de emballageløsninger, som imødekommer dine krav og forventninger til udseende, funktionalitet, dispensering, evner til at forlænge produktets holdbarhed, og som holder sig indenfor dit budget..

Se billeder til inspiration