GAVEÆSKER 2019-03-11T19:28:47+00:00

Gaveæsker

gaveæsker

Packwise designer, udvikler og producerer unikke gaveæske løsninger til dit produkt. Vi har fokus på, at produkt og indpakning fremstår som én helstøbt oplevelse. Vi rådgiver om formgivning, materiale og funktion, så dit produkt er ligeså godt indpakket som selve indholdet.

Udover at gøre produktet lettere at pakke, bidrager gaveæsken til at dit produkt giver det bedst tænkelige indtryk, både hos nye og eksisterende kunder. Gaveæsken kan med andre ord bidrage til brandingen af dit produkt.

Vi designer og udvikler æsker, der følger tidens trends, og som – vigtigst af alt – understreger og matcher dit produkt perfekt.

gaveæsker

Vi kan tilbyde en bred vifte af muligheder indenfor gaveæsker:

  • Gaveæsker med vippelåg
  • Gaveæsker med magnetlukning
  • Silkematte æsker
  • Metallic æsker
  • Æsker med grafiske mønstre
  • Julegaveæsker
  • Gaveæsker med foldelukning
  • Æsker med eksklusiv prægning

Derudover tilbyder vi vores løsninger i et væld af materialekvaliteter og med talrige tryk- og prægningsteknikker, som giver mulighed for at skræddersy den løsning, der passer dit brand og produkt allerbedst. Lad os hjælpe dig med at finde den løsning, der opfylder dine ønsker til design, kvalitet, kvantitet og budget. Bliv inspireret af vores udvalg her på siden eller se vores CPH grooming case nederst på siden.

De perfekte gaveæsker gør oplevelsen ved både at give og modtage en gave større. Æsken indrammer gaven, tilfører den et strejf af noget særligt og giver en oplevelse af ekstra værdi. Vi bistår gerne med designprocessen af den gaveæske, du har i tankerne. Har du allerede et design klar, klarer vi også produktionen af æsken med de features og i de materialer, du ønsker. Hos Packwise udvikler vi specialdesignede gaveæsker, så lagervarer finder du desværre ikke hos os.

Er du interesseret i at få udviklet en gaveæske til dit produkt?

Kontakt os

Se i denne case, hvordan udvikling af en gaveæske foregår.

Se case