KOSMETIKEMBALLAGE

Industriemballage

Hos Packwise tilbyder vi et bredt sortiment af industriemballage såsom plastspande og baljer med forskellige formål, som fx. spande til fødevarer og byggematerialer. Vores speciale er spande med låg i store oplag. Vi tilbyder også skræddersyede emballageløsninger, som kan tilgodese dine specifikke ønsker.

Under industriemballage, finder du vores spande, som er lavet i PE- og PP plast, hvilket er et yderst velegnet materiale på grund af holdbarheden.

Vi har en masse forskellige plastspande med låg, som du kan finde i vores produktkatalog. Vores sortiment sælges i store oplag, hvilket sikrer dig en lav stykpris. Vi tilbyder også skræddersyede emballageløsninger, der opfylder dine krav til din industriemballage.

Søger du noget bestemt?

Se vores udvalg af emballage i vores produktkatalog. Vi opdaterer løbende kataloget. 

hvide malerspande

Fakta om vores plastspande

  • Vores spande er lavet af PE og PP plast
  • De er varme- og kulderesistente
  • De kan bruges til flydende og tørt indhold
  • De har en brudsikker forsegling 
  • De er lette i vægt
  • De er udviklet til nemt at kunne stables

Velegnede til både fødevarer og byggematerialer

Sortimentet rummer også spande til byggematerialer, såsom murerspande eller malerspande med låg, som er særdeles velegnede til fx maling eller polyfilla. 
Hvis du er på udkig efter en plastspand til maling, kan vi anbefale vores runde spande på 3-10 liter, som dækker de fleste behov. Hvis du har brug for en endnu større spand, har vi runde spande med kapacitet på helt op til 33 liter. Derudover har vi firkantede spande med plads til op til 18 liter, samt ovale spande i størrelserne 3 og 18 liter.

De samme spande kan også anvendes til fødevarer. Vores spande kommer med låg, som forsegler produktet på ansvarlig vis, så du kan være sikker på, at maden ikke bliver fordærvet under transport og opbevaring. Vores sortiment af industriemballage rummer fødevaregodkendte spande, der er designet til fødevareindustrien. 
Spandene kan fx bruges til kartofler, dressing eller noget helt tredje.   

Spande i forskellige former og farver

Vores standardsortiment af spande er i hvid, men vi har mulighed for at indfarve dem efter dit ønske. Det giver dig mulighed for at kunne vælge den farve, der passer bedst til dit industriemballage udtryk.

Hvis du ikke vil have hvide spande, er der rig mulighed for at få en skræddersyet emballageløsning med sorte spande, blå spande eller en helt tredje farve.

Standardsortimentet giver dig rig mulighed for at finde både runde og firkantede spande, alt efter den form der matcher dine behov. 

Mulighed for logotryk

Hvis du vil skille dig ud fra mængden, kan vi anbefale at få trykt logo på spanden. Det skaber blikfang, og får din industriemballage til at skabe reklame for dit brand – helt uden brug af reklamespots og dyre kampagner.   

Bæredygtig emballage

Hos Packwise har vi fokus på miljøet, og det vil vi gerne afspejle i vores sortiment af emballage. Det gælder for alle vores emballagekategorier – og derfor naturligvis også for industriemballage. 

Vores spande og baljer kan fremstilles i bæredygtige materialer, så du kan anvende dem med god samvittighed og være med til at gøre en positiv forskel. Skal vi udskifte dine spande med bæredygtige alternativer?

Vi har fokuseret på at udvikle højkvalitets-spande, der ikke koster en bondegård. Du kan derfor få billige spande hos Packwise uden at gå på kompromis med kvaliteten og bæredygtigheden. 

Hvide spande

Vi hjælper med din industriemballage.

Hos Packwise hjælper vi dig med at finde den bedst mulige løsning til lige netop dit produkt. Vi imødekommer dine behov i forhold til funktionalitet, design og materiale. Det gælder uanset om du søger en standard plastspand eller en specialdesignet emballageløsning.

Vi kan tilbyde et fast og bredt sortiment af plastspande i PE og PP, der kan individualiseres ved hjælp af indfarvning, print, etiket osv. På den måde kan du sætte dit eget præg på din emballageløsning og dermed skabe et unikt produkt. Vi kan også udvikle en specialdesignet løsning til dit produkt, hvis du ønsker dette. Uagtet hvad du vælger, kan du være sikker på at få kyndig rådgivning om mulighederne for at skabe din egen emballageprofil. Hos Packwise er mulighederne mange, og vi gør vores ypperste for at imødekomme dine krav til din industriemballage.

Vi ser frem til at designe, udvikle og producere din næste industriemballage. Hvis du har spørgsmål eller allerede ønsker at bestille emballageprøver i dag, er du velkommen til at kontakte os her:

FAQ

Harmonikaindhold

Industriemballage refererer til plastspander og bajler, der anvendes til at indeholde industriprodukter såsom fødevarer, maling og andre byggematerialer. Det er til at kunne modstå hårdt arbejdsmiljø og belastninger under transport og håndtering.

Industriemballage kan være bæredygtigt gennem anvendelse af genanvendelige materialer som bl.a. PE- og PP plast, som har en lav indvirkning på miljøet, reducerer overskud og anvender miljøvenlige produktionsmetoder. 

Industriemballages formål er at beskytte og opbevare store mængder produkter under transport og opbevaring. Det er designet til at lette håndtering og effektiv opbevaring på fabrikker og distributionscentre. Ved siden af er det også større og mere robust end forbrugeremballage.

Når man skal vælge industriemballage, skal man være opmærksom på produktets egenskaber såsom størrelse, form og vægt. Dette vil hjælpe med at bestemme den rette type og styrke emballage. Ligeledes skal den kunne modstå transportforhold, herunder stød og tryk.   

Ja, vi tilbyder tilpasning af industriemballage med dit logo eller design for at opfylde dine branding- og marketingbehov. Derved sørger vi for, at din emballage er unik.

Ja, vi har en MOQ på bestillinger, der varierer fra produkt til produkt. Typisk ligger MOQ på mellem 5.000 og 20.000 stk, afhængigt af emballagen.

Ja, vi bistår gerne med vejledning og rådgivning i forbindelse med dit næste emballageprojekt. Du er velkommen til at skrive eller ringe til os, så afholder vi gerne et uforpligtende møde med dig.