Bæredygtig emballage til kosmetik og hudpleje

Creme pumpes ud på hænderSkal du bruge en bæredygtig emballage til kosmetik og hudpleje? Så lad os hjælpe dig. Hos Packwise går vi op i at udvikle bæredygtige emballageløsninger – det kan du læse meget mere om på vores side om bæredygtig emballage.I dette indlæg belyser vi specifikt bæredygtig emballage til hudpleje. Vi vil fremhæve hudplejebrandet NØIE, der har pakket deres produkter i en miljøvenlig emballage.

                   NØIE

Hånd holder creme i bæredygtig emballage fra NØIE

NØIE laver hudpleje, der er specielt tilpasset kundernes hud. Hudplejeprodukterne er baseret på individuelle hudprofiler, og NØIE ønsker dermed at genopfinde den måde, hvorpå hudpleje bliver designet og produceret i dag.

NØIE arbejder på at blive en mere bæredygtig virksomhed. Indtil videre har virksomheden bl.a. valgt at pakke deres produkter i genanvendelig emballage. Der er ingen metaldele i emballagen, der består af nogle simple materialer som PP og PE, som begge er genanvendelige. NØIE opfordrer forbrugerne til at bortskaffe virksomhedens emballage på den rigtige måde, så de kan sikre sig, at emballagen faktisk bliver genanvendt.

Ydermere er alle papir- og papmaterialer, som NØIE anvender, også genanvendelige og FSC-certificeret.

NØIE har derudover også skåret ned på materialeforbruget ved at fjerne indlæg og foldere i den sekundære emballage. I stedet finder forbrugerne en QR-kode på den sekundære emballage, som de kan scanne for at finde de fornødne informationer. 

NØIE anvender genbrugsmaterialer på tværs alle deres emballageartikler. De arbejder fortsat hårdt på at øge mængden af genbrugsmaterialer. 

Du kan læse mere om hvordan NØIE arbejder med bæredygtighed på deres side.

Creme fra NØIE holdes i en hånd

Er du blevet inspireret af NØIEs bæredygtige emballageløsninger? Og kunne du selv tænke dig at tage skridtet mod en mere bæredygtig fremtid for din virksomhed? Så kontakt os her i dag – vi står klar til at hjælpe og guide dig ift. hvilken emballage, der er det mest bæredygtige valg for din virksomhed og dine produkter. For mere inspiration er du velkommen til at følge os på Instagram.

Creme fra NØIE dispenseres ud i hånd