Copenhagen Grooming gaveæske udviklet gennem samarbejde med Packwise

Sort Copenhagen Grooming gaveæske

Copenhagen Grooming udvikler innovative produkter til hud- og skægpleje til mænd, der drømmer om et velplejet og fyldigt skæg. 

I samarbejde med Copenhagen Grooming har vi udviklet og produceret en gaveæske til en serie af deres produkter. Vi har skabt to versioner, da der var plads til forbedringer efter den første æske blev fremstillet.

Første version af gaveæsken

Copenhagen Grooming ønskede en kvalitetsæske til deres produktserie Beard Growth Kit. Kravet var, at æsken skulle præsentere produkterne på elegant vis. Samtidig skulle æsken fiksere produkter enkelt og præsentabelt og kunne modstå hårdhærdet behandling ifm. transport og levering til kunder i hele verden. Den første æske, vi designede, var fremstillet i hvid karton, med sticker som lukning.

 

Den nye Copenhagen Grooming gaveæske

Den nye gaveæske er fremstillet i kraftig pap og karton og giver, med valget af den sorte farve, et mere maskulint udtryk. Med den nye magnetlukning og den kraftigere materialekvalitet får forbrugeren følelsen af eksklusivitet, da æsken fremstår “tung” og lækker. Derudover er denne version produceret med laserudskåret skumindsats, der giver endnu mere premium look and feel. Samtidig er bomærke og logo elegant præget i æsken, der giver en taktil overflade.

 

Copenhagen Grooming

Copenhagen Grooming stilistiske, visuelle univers er farve- og formmæssigt replikeres på den stilrene kit-æske. Gaveæskens format og udstansning er designet og udviklet til optimal fiksering af de enkelte produkter. Den eksklusive indpakning understøtter produktseriens kvalitet. De nye salgs- og gaveæsker til Copenhagen Grooming er til dato leveret i mere end 60 lande – klar til at hjælpe mænd med at gro et fyldigere skæg.

Skal vi også hjælpe dig?

Hos Packwise har vi i samarbejde med Copenhagen Grooming skabt deres gaveæske. Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, så læs mere om vores gaveæsker her eller kontakt os her i dag.

Kontakt os

Har du spørgsmål til os?
Så tøv endelig ikke med at kontakte os med det samme.

Leder du efter noget?

Vi har en masse forskellige produkter og emballage.
Gå på opdagelse i vores produktkatalog.