Cremekrukker

Er du interesseret i at fylde dit produkt i en lækker cremekrukke? Så er du landet det rette sted. Hos Packwise tilbyder vi nemlig et eksklusivt udvalg af krukker til creme. Vi leverer krukkerne i alle standardfarver og i forskellige størrelser og designs. Vi står klar til at udvikle en beholder, der matcher de specifikke ønsker og krav, du har til krukkens størrelse, låsefunktion, farve, form mm.

Fyld dit produkt i en luksuriøs emballage

En luksuriøs cremekrukke får ofte en plads på badeværelseshylden, og er i høj grad med til at tilkendegive forbrugerens holdninger og livsstil. Hvis dit produkt skal give en følelse af luksus og selvforkælelse, skal dette afspejles i en elegant emballage.

En flot og sund hud kræver god pleje, og ansigtscremen er et af de helt essentielle step i hudplejerutinen. Det betyder også, at der er mange producenter af produktet. Det er derfor vigtigt, at du differentierer dig fra dine konkurrenter. Hos Packwise er vi eksperter i at udvikle skræddersyede emballageløsninger, der giver dit produkt et unikt look. Vi har et utal af muligheder ift. design, og vi ønsker at hjælpe dig fra start til slut i processen.

Hvorfor vælge en cremekrukke?

Cremekrukker er traditionelle emballageprodukter. Beholderen er fordelagtig til hudplejeprodukter på mange måder:

  • Den øger holdbarheden
  • Forhindrer nedbrydning af lys
  • Hygiejnisk og ren
  • God barriereegenskab
  • Indholdet er synligt
  • Miljøvenlig løsning

Derudover kan krukkerne anvendes til andre formål, efter produktindholdet er opbrugt. Vi har skrevet to indlæg, der omhandler genbrug af plastikemballage. Du finder del 1 af indlægget her, og del 2 af indlægget her.

Hos Packwise står vi klar til at hjælpe dig. Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, er du velkommen til at kontakte os her i dag. Du kan finde et udsnit af vores udvalg af cremekrukker her.

For mere inspiration er du velkommen til at læse vores indlæg om 9 danske kosmetikemballager, som vi beundrer.

Kontakt os

Har du spørgsmål til os?
Så tøv endelig ikke med at kontakte os med det samme.

Leder du efter noget?

Vi har en masse forskellige produkter og emballage.
Gå på opdagelse i vores produktkatalog.