Dit emballagevalg

Hvordan foretager du dit valg af emballage?

Når du skal foretage et valg af emballage til dit produkt, afhænger dit valg af nogle forskellige faktorer.

Det er især relevant at indtænke din brandidentitet i hele processen. Her er det vigtigt, at din emballage afspejler din virksomheds værdier. Dette sker både igennem valget af emballage og design. 

Derudover bør du skabe overensstemmelse mellem kvalitet og budget. Er kvaliteten af din emballage høj, kan du også have en højere salgspris. En holdbar og mere eksklusiv emballage er en god investering, da forbrugerne er kræsne og forventer en god kvalitet.

Airless dispenser 

Når du skal vælge en dispenser til dit produkt, er det relevant at have din brandidentitet i baghovedet. Hos PackWise oplever vi virksomhedernes succes med vores airless dispenser. Dispenseren er en moderne flaske af høj kvalitet, der sørger for, at produktet ikke kommer i kontakt med luft. Beholderen er specielt god til bio produkter, da vakuumsystemet beskytter produktet fra bl.a. bakterier og oxidation.

Hvilket materiale skal du vælge til din dispenser? 

Du skal overveje, hvilket materiale din emballage skal være lavet af. Hos PackWise tilbyder vi en række forskellige materialer, såsom aluminium, PE eller PET flasker. Derudover er der mulighed for, at du kan få matteret dit materiale eller benytte dig af en af vores andre coating-muligheder. Dernæst skal du overveje hvilken af de forskellige typer doseringsoutput, du ønsker. Dette afhænger af, hvilket udseende og hvilken funktionalitet, du ønsker, dit produkt skal have.

Hvordan skal din dispenser designes?

Slutteligt følger de designmæssige spørgsmål, der omhandler hvordan emballagen skal se ud. Du skal overveje hvilke farver, illustrationer, typografier, logoer osv. der skal pryde din emballage. Igen er det nødvendigt at indtænke dit brands identitet, da denne skal afspejles i det alle dele af det færdige produkt. 

Vores emballager kommer i mange størrelser, former og designs med forskellige doseringsoutput og lukkeanordninger.

Gå på opdagelse i vores produktkatalog og find en airless dispenser som en airless bottle, trigger sprayer eller mist sprayer, der passer til netop dit produkt.

Du kan også kontakte os for at høre nærmere om dine muligheder.

Kontakt os

Har du spørgsmål til os?
Så tøv endelig ikke med at kontakte os med det samme.

Leder du efter noget?

Vi har en masse forskellige produkter og emballage.
Gå på opdagelse i vores produktkatalog.