Glas creme krukke 6

14. februar 2023

Døjer du med tør hud?

Hos Packwise designer, udvikler og producerer vi kosmetik emballage. I dette indlæg belyser vi hvorfor man får tør hud, hvad en Body Butter er, og hvilke PackWise produkter vi anbefaler, hvis du vil vide mere de emballageløsninger vi har.

Hvorfor døjer man med tør hud?

Der kan være flere årsager til at man får tør hud. Tør hud skyldes, at der mangler vand i det øverste lag af huden. Med alderen, bliver antallet af talgkirtler i huden mindre, og evnen til at holde på fugten i huden falder.

Klimaet kan have en stor effekt på ens hud. Tørt indeklima samt frost og vind kan også udtørre vores hud. Det er derfor supervigtigt at vi nærer vores hud, både indefra og udefra.

Cremekrukke

Er du i tvivl om hvad du skal bruge til din hud?

Der er mange forskellige produkter på markedet du kan benytte dig af for bekæmpe din tørre hud, men en Body Butter kan hjælpe dig godt på vej mod blødere og mere fugtig hud. 

Hvad er en Body Butter? Det er en kraftig creme der trænger dybt ind i huden og er meget fugtgivende. Body Butter’s passer godt til os der bor her i det kolde nord, da vores hud udtørres især pga. de kolde vinter måneder vi har.
Ingredienser man skal lede efter i en Body Butter er sådan noget som shea butter, cocoa butter, vitamin E, oiler som kokosnød og avokado. Disse ingredienser hjælper på at blødgøre huden og beskytter hudens fugtbarriere i længere tid.

Se vores valgmuligheder

Herunder kan man se de produktemballage løsninger vi har. Perfekte til produkter som Body butters, Body scrubs mm.

Vores bambus krukker er udviklet i naturlig bambus og er det perfekte valg til dig der går op i det subtropiske look. De er stærke og robuste, og kan holde i mange år fremover.

Vores krukker er perfekte til øjencreme, ansigtscreme eller kropscreme. Du har muligheden for selv at designe krukken, så den matcher dit behov.

Se hele vores udvalg af krukker her.

Kontakt os

Har du spørgsmål til os?
Så tøv endelig ikke med at kontakte os med det samme.

Leder du efter noget?

Vi har en masse forskellige produkter og emballage.
Gå på opdagelse i vores produktkatalog.