Design den perfekte sæbedispenser

Gennemsigtig plast emballage til håndsæbe

Er du på udkig efter en sæbedispenser? Lad os hjælpe dig! Hos Packwise designer, udvikler og producerer vi emballage til sæbedispensere og meget mere. Vi kan derfor også hjælpe dig med emballagen til din sæbedispenser.  Læs med i dette indlæg for at blive klogere på, hvad vi kan gøre for dig.

Hvilken sæbedispenser skal du vælge?

Hos Packwise kan vi tilbyde en række standard emballageløsninger, som du har mulighed for at sætte dit personlige præg på. Gennem dine designvalg har du mulighed for at skabe en unik emballage, der matcher dit brand og produkt. Vi har også mulighed for at lave en skræddersyet emballageløsning, hvis du har særlige krav til funktionalitet, form m.m. I første omgang bør du derfor overveje, hvilke ønsker og krav du har til funktionalitet og form af din emballage.

Hvad er en sæbedispenser?

Sæbedispensere består typisk af en beholder og en pumpe. Vores standardbeholdere fås i mange former og størrelser – du finder vores udvalg på vores produktkatalog.

Når du har valgt en dispenser til sæbe med den rette form og størrelse, bør du overveje hvilken pumpe, der skal skrues på. Den pumpe du skal vælge afhænger bl.a. af den ønskede doseringsmængde og design. 

Vores pumper kommer i mange forskellige designs, så du kan vælge lige netop den, der matcher dit produkt bedst. Derudover skal du overveje, om du ønsker en skumpumpe eller en lotion pumpe. 

Det afhænger af dit produkt. Et eksempel på en håndsæbe med en skumpumpe er Palmolives sæbedispenser, der har en innovativ dispenser med pumpe løsning, der ved hjælp af ilt omdanner den flydende sæbe til en fyldig skum. 

Generelt bruges lotion pumper oftere til sæbedispensere – du kender bl.a. denne løsning fra brands som Meraki og Neutral. Du finder vores udvalg af både skum- og lotion pumper på vores produktkatalog.

Håndsæbe emballage fra Meraki i et køkken

Hvordan skal din sæbedispenser designes?

Når emballagen til din sæbedispenser skal designes, er der nogle forskellige overvejelser, du bør gøre dig. Det drejer sig bl.a. om dine ønsker til stil, farve og etikette.

Plast håndsæbe emballage i sort og hvid farve

Stil

Hvilken stil skal din sæbedispensers emballagedesign have? Stilen er en væsentlig del af dit design, og det er derfor essentielt at du vælger en stil, der passer til dit produkt og dit brand.

De seneste år har især den nordiske og minimalistiske stil været et populært valg ved mange emballagedesigns til personlig pleje-produkter.

Det er sæbedispensere fra Aesoap, Meraki og L:A Bruket eksempler på. 

Emballagen til håndsæberne fra disse brands består alle af en gennemsigtig sæbedispenser i plast, der er indfarvet i brun. At emballagerne kun prydes af en enkelt farve skaber et stilrent look, der passer ind på de fleste badeværelser og i de fleste køkkener. 

Farver

Når du skal vælge farver til din emballage, så overvej hvilket signal dit produkt skal sende. Farvevalget er et yderst vigtigt element i din emballagekommunikation, og det kan understøtte din branding. 

Det kræver dog en grundig analyse og stor overvejelse, så farvevalget ikke ender med at modarbejde dit brands image.

Med farver har du mulighed for at implementere dit brands vigtigste budskaber i din emballage. Eksempelvis kan en grøn farve symbolisere omtanke for miljøet. 

Det kan være svært at beskrive den farve, du ønsker din emballage skal have. Hos Packwise gør vi derfor brug af farvesystemet ‘Pantone Matching System’, så du kan udpege lige præcis den farve, som du ønsker, din emballage skal have. Pantonefarverne er systematiseret med identifikation i form af numre, der gør det nemt at udveksle oplysninger om farverne. Systemet sikrer, at du får den specifikke farve, du ønsker.

Etikette

Når etiketten til din sæbedispenser skal designes, skal du overveje, hvilket materiale etiketten skal bestå af, hvilke fonte der skal anvendes samt om der skal være illustrationer eller andet grafisk.

Valget af font er vigtigt, da fonte er med til at kommunikere, hvad du som forbruger kan forvente af produktet.

Illustrationer, grafiske elementer og farver er med til at fange forbrugernes opmærksomhed. Derfor er det væsentligt at overveje disse elementer i dit etikettedesign nøje.

At skabe et godt etiketdesign er altså en proces, der indeholder mange overvejelser og elementer.

Brun plast sæbedispenser med label

Kontakt os

Har du spørgsmål til os?
Så tøv endelig ikke med at kontakte os med det samme.

Leder du efter noget?

Vi har en masse forskellige produkter og emballage.
Gå på opdagelse i vores produktkatalog.