Emballage til rengøringsmiddel

Hos Packwise tilbyder vi mange forskellige typer af emballage, og vi udvikler bl.a. beholdere til rengøringsmiddel. Vi har samlet nogle råd til, hvordan du kan gøre dine rengøringsprodukter attraktive for forbrugeren.

Bæredygtig emballage

For at skabe et bæredygtigt rengøringsmiddel bør du naturligvis undgå skadelige ingredienser i dit produkt. Produktindholdet bør primært bestå af naturlige ingredienser, og dermed skåne miljøet så meget som muligt. Et bæredygtigt rengøringsmiddel bør komme i en miljøvenlig beholder. Når du skal udvikle emballagen til dit produkt, er det en god ide at vælge et materiale, der kan genanvendes. Du kan eksempelvis vælge at flasken skal være lavet af PET plast, da materialet kan sorteres og er meget nemt at genanvende. Et bæredygtigt produktindhold går bedst hånd i hånd med en bæredygtig emballage.

Størrelse

I forlængelse af ovenstående råd om at skabe en bæredygtig emballage, kan man også overveje størrelsen på sin beholder til rengøringsmidlet. Stort set alle rengøringsmidler fyldes i plastikemballage. Hvis produkterne kommer i store mængder og dermed i store dunke, flasker el. lign. minimeres mængden af plastikemballage som forbrugeren skal købe og smide ud.

Visuelt tiltalende emballage

Som med alle andre produkter, tiltales forbrugerne ved første øjekast af de visuelle elementer. 70% af forbrugerne tager først købsbeslutningen i butikken foran hylderne, og i en sådan købssituation har dit produkt kun omkring tre sekunder til at fange forbrugerens interesse. Din emballage har således kun et ganske kort øjeblik til at overbevise køberen. For at blive forbrugerens foretrukne valg, er du nødt til at overveje dit valg af emballage og hvilke visuelle virkemidler du anvender i emballagedesignet.

Til trods for at rengøring ikke er særlig glamourøst, spiller emballagevalg- og design alligevel en rolle hos en del af forbrugerne. Klar er en dansk virksomhed, der har lavet en serie produkter til bl.a. rengøring. Både emballagen og produktindholdet er bæredygtigt, og derudover ser produkterne meget tiltalende ud. De har et stilrent og enkelt design, og signalerer god stil og miljøbevidsthed. Produkterne fra Klar giver altså forbrugerne en årsag til at vælge dem: de er bæredygtige og visuelt tiltalende.

Anvend produktindholdet og budskabet i dit design

Indeholder dit produkt en masse naturlige, gode ingredienser, der er gode for både forbrugeren og miljøet? Så sørg for at sprede det budskab! Den bedste måde at gøre dette på, er ved at implementere dit budskab om bæredygtig rengøring i dit design. Fremhæv eventuelt nogle af de bedste ingredienser i et simpelt og rent design.

Brugervenlighed

Hos Packwise har vi et stort udvalg af emballagetyper. Sammen med vores kunder har vi også designet skræddersyede emballageløsninger, der passer til netop deres produkt. Det gjorde vi eksempelvis, da vi udviklede Änglamarks vaskemiddel. Vaskemidlet kommer i en PET flaske, som er produceret i recycled materialer. For at sikre et bedre grip for kunden er der i den runde flaske inkorporeret flade sider med nubret tekstur. Dertil kommer måle-/doseringsindikatorer, som er placeret diagonalt på flasken, hvilket fremmer bedre aflæsning af dosering, uanset hvordan flasken holdes i hånden. Vi er eksperter i at udvikle specialdesignede løsninger til vores kunder, så tøv ikke med at kontakte os hvis du har brug for en innovativ emballageløsning til dit produkt. Du kan læse mere om vores Änglamark case her.

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, så kontakt os her i dag. Du er også velkommen til at følge os på Instagram for mere inspiration. Du finder vores profil her.

Billedet er fra klardag.dk