Emballage til renseprodukter

Dispensering af sæbe på finger

Hvilken emballage til hvilke renseprodukter?

Mangler du en eksklusiv emballage til renseprodukter? Så læs med i dette indlæg. Vi fremhæver nogle af de forskellige typer af renseprodukter, der findes, samt hvilke typer af emballage, der passer til produkterne.

Cleansing foam

Hvad er en cleansing foam?

En cleansing foam er ofte et blødt og mildt renseprodukt, der fjerner skidt og snavs fra huden. Produktet fjerner makeup og renser huden blidt med en luftig og lækker skum. Renseproduktet kan bruges af dem, der ønsker at rense sit ansigt med vand uden at udtørre huden.

Hvilken emballage til cleansing foam?

Cleansing foam kommer ofte i en letvægtig beholder i plastik. Emballagen er ofte rund og aflang og på toppen sidder en skumpumpe (foampumpe). Denne emballagetype er hensigtsmæssig til produktet, da det er flydende. Derudover skal pumpen dosere en forholdsvis stor mængde skum og være nem at betjene, hvilket en skumpumpe er.

Du kan finde udvalget af plastikbeholdere her samt udvalget af skumpumper her.

Rengøringsskum fra Derma

Cleansing gel

Hvad er en cleansing gel?

En cleansing gel er en ansigtsrens, der kan skummes op med en smule vand for derefter at skylles af. Gels er ofte nænsomme men effektive til at rense din hud for det snavs, der samler sig i ansigtet i løbet af dagen og natten.

Hvilken emballage til cleansing gel?
Hos Packwise anbefaler vi en tube som emballage til gelbaserede renseprodukter. Tuben er en god beholder til produkter, der har en gel-lignende viskositet. Emballagen er nem at have med på farten, da den ikke lækker. Derudover er beholderen nem at betjene. 
 

Du kan finde udvalget af tuber her.

Clinique rensegele

Rensevand

Hvad er en rensevand?

Rensevand er også kaldet Micellar Cleansing Water, og produktet er et alt-i-et renseprodukt. Det betyder at du blot skal komme produktet på en vatrondel og tørre din hud og dit øjenområde af. Efterfølgende behøver du ikke at rense ansigtet efter. Rensevand fjerner både makeup på øjne og hud samt renser ansigtet på en skånsom måde.

Hvilken emballage til rensevand?
Vi foreslår at emballagen til rensevandet skal være en plastikbeholder – evt. i PET – med en dertilhørende emballagehætte (cap), som eksempelvis denne. Den type af hætte er hensigtsmæssig til flydende produkter, og forbrugeren kan selv dosere mængden af produktindhold. 
 

Du finder udvalget af plastikbeholdere her samt udvalget af emballagehætter her.

Garnier Micellar rensevand

Rensemælk

Hvad er en rensemælk?

En rensemælk fungerer især godt til sart og tør hud. Produktet skal nemlig ikke vaskes af med vand, og den bliver derfor ikke udtørret. Rensemælk føles lækker og blød, når den masseres ind i huden inden den tørres af med en tør eller fugtet vatrondel.

Hvilken emballage til rensemælk?

Som emballage til rensemælk anbefaler vi en rund plastikbeholder med en dertilhørende lotionpumpe. Selve beholderen gør det let at transportere produktet uden det går i stykker, mens lotionpumpen nemt dosserer den rette mængde produkt. Derudover er pumpen nem at anvende og kan udvikles med låsefunktion, så forbrugeren undgår at produktet lækker. 

Du kan finde udvalget af plastikbeholdere her samt udvalget af lotionpumper her. 

 

Ecooking rensemælk

Kontakt os for hjælp med emballage til renseprodukter

Hos Packwise designer, udvikler og producerer vi emballageløsninger. Vi er bl.a. specialister indenfor emballage til personlig pleje og kosmetikemballage. Hvis du har brug for hjælp til design elle udvikling af emballage til renseprodukter, så kontakt os her i dag. Vi producerer selvfølgelig også en lang række andre emballagetyper, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål til emballage. Du finder vores produktudvalg her, men vi laver også speciallavede emballageløsninger. 

Billederne og produkterne i indlægget er fra Clinique, Dermaknowlogy, Garnier og Ecooking.

Kontakt os

Har du spørgsmål til os?
Så tøv endelig ikke med at kontakte os med det samme.

Leder du efter noget?

Vi har en masse forskellige produkter og emballage.
Gå på opdagelse i vores produktkatalog.