FARMACEUTISK EMBALLAGE - SIKKERHED FØRST

Brauer emballage
Brauer Medicin Emballage

Farmaceutisk emballage har et altoverskyggende tema ‘Sikkerhed’. Sikkerhed skal indtænkes i alle facetter, dvs. både i emballagedesign og udvikling, produktion, transport og ibrugtagning. Farmaceutisk emballage er derfor sjældent ‘one size fits all’.

Emballageløsningerne, der ses på markedet, er således ofte udviklet med specifikke produkter og målgrupper for øje. Det skyldes, at produkterne er underlagt forskellige sikkerhedskrav i henhold til produktindhold.

De samme sikkerhedsforanstaltninger og -krav ses i øvrigt også ved visse kemiske rengøringsprodukter, hvor børnesikrede emballager er det foretrukne, sikre valg.

Design og produktion af farmaceutisk emballage er med andre ord underlagt lovgivningsmæssige retningslinjer, der dog ikke forhindrer, at der indtænkes en god brugeroplevelse.

Gå ind på vores produktkatalog og se vores store udvalg af farmaceutisk emballage.

Design og funktionalitet i forening

Hvad enten det drejer sig om pipetteflasker, tabletdåser eller tuber, så er den fornemmeste opgave, udover at beskytte produktet, at kommunikere præcise detaljer om indholdsstoffer. Herunder at skabe plads til pligttekst mv. – men også at skabe brand awareness for dit farmaceutiske produkt, for visuelt at distancere dig fra konkurrenterne på markedet.

Et eksempel på en holistisk marketing indsats er Orifarms “Yellow” (håndkøbsmedicin). Den gennemgående gule signalfarve er et stærkt genkendeligt element på virksomhedens produkter. Farvevalg er blot et visuelt element, der kan anvendes, og paletten af design- og virkemidler er bred.

Forskellen på en standardemballage og specialdesignet emballageløsning kan være stor. Uanset, hvad dit produkt kræver, kan begge løsninger designes, så emballagen imødekommer dine krav til fx let håndtering, udpakningsoplevelse, informationsafkodning og krav til genanvendelighed.

Packwise er eksperter i farmaceutisk emballage

Hos Packwise er vi vant til at arbejde med projekter, hvor løsningen skal overholde en lang række produktkrav. Hertil at udfordre status quo, inden for de lovgivningsmæssige retningslinjer.

Udgangspunktet- hvadenten det handler om standardemballage eller en specialdesignet løsning – er altid dine individuelle ønsker og krav til produktemballage. Via både grafiske elementer og emballagens formsprog, tilpasser vi din emballageløsning til udvalgte kundesegmenter og målgrupper.

Læs mere om, hvordan vi sikrer det rigtige emballagedesign og skaber en positiv produktoplevelse hos din målgruppe.

Vi er klar til at tage en snak om farmaceutisk emballage, hvad enten det handler om re-design eller udvikling af en hel produktserie, fra design til produktion og levering. 

Kontakt os

Har du spørgsmål til os?
Så tøv endelig ikke med at kontakte os med det samme.

Leder du efter noget?

Vi har en masse forskellige produkter og emballage.
Gå på opdagelse i vores produktkatalog.