Ideer til genbrug af plastikemballage - Del 2

I dette indlæg bringer vi tre gode ideer til genbrug af plastikemballage. Vores ideer giver nyt liv til emballage, der ellers var endt i skraldespanden. Hvis ikke du har læst del 1 af dette indlæg, kan du finde det her og læse ide nummer 1 og 2.

Ide nummer 3: Brug dine små creme krukker som beholdere til dine smykker

Vask dine cremekrukker og cream jars grundigt og fjern etiketterne. Læg nu dine smykker i den fine krukke. Du kan enten lade krukken stå derhjemme, eller bruge den med lå på, når du skal ud at rejse. Vælg størrelsen på beholderen alt efter om den skal stå hjemme eller skal med på farten. Mht. krukkens størrelse, skal du også overveje hvilke slags smykker, du vil opbevare deri. Beholderne hjælper dig med at organisere dine smykker, når du rejser.

Ide nummer 4: Brug din lille creme eller læbepomade krukke som en beholder til din medicin

Fjern alt det tilbageværende produkt med en ske eller et stykke papir. Sørg for at beholderen er ordentlig ren inden du tager den i brug til din medicin. Du kan lægge panodiler, vitaminpiller eller andet i – og det er nemt tage dem med på farten.

 

Ide nummer 5: Brug din gamle creme krukke eller parfumeflaske som en vase til blomster

Fyld flasken halvt med vand og halvt med eddike. Ryst den og lad den stå i en time. Hæld derefter vandet ud og tilsæt noget nyt varmt vand, så flasken er halvt fyldt. Put en teskefuld mild flydende opvaskesæbe samt en teskefuld ukogt ris i parfumeflasken. De to ingredienser bryder og fjerner olie og andet skidt i flasken. Ryst flasken og lad den stå i en time igen. Tøm flasken og skyld den grundigt med varmt vand. Lad dernæst flasken tørre. Hvis du anvender en parfumeflaske, er der vigtigt at følge disse trin for at fjerne den rige duft fra parfumen.

Vis os dit genbrugte kosmetikemballage

Vis os dine genbrugte kosmetik krukker ved at tagge @packwise på Instagram og bruge hashtagget #recycledpackaging. Hvis du har andre ideer til, hvordan man kan genanvende kosmetiske beholdere, kan du dele det i kommentarfeltet. Du finder vores Instagram profil her. Hvis du ønsker at høre mere om vores udvalg af emballage, kan du kontakte os her.

Kontakt os

Har du spørgsmål til os?
Så tøv endelig ikke med at kontakte os med det samme.

Leder du efter noget?

Vi har en masse forskellige produkter og emballage.
Gå på opdagelse i vores produktkatalog.