Flasker med dispenser – emballagen til flydende produkter

Flasker med dispenser – dine valgmuligheder

Når det kommer til flasker med dispenser, findes der et væld af varianter og kombinationsmuligheder. De anbefalede emballagetyper er dog forskellige, alt efter hvilken produktkategori du søger emballage til. Derfor kan det være en god idé at være bekendt med de forskellige dispenseringsløsninger.

Som en tommelfingerregel, anvendes de forskellige dispenseringsflasker primært i to overordnede kategorier: kosmetik, pleje&rengøring.

Nedenfor beskrives nogle af de gængse typer af flasker med dispenser.

Er du jagt efter en doseringsflaske, så læs dette indlæg

Lotion, creme og airless dispenser

Lotionpumper bruges til kosmetiske produkter som fx bodylotion og håndsæbe, hvor en større mængde af indholdet skal dispenseres. Det vil sige, at lotionpumpen i sagens natur har et større output pr. tryk. En af forskellene på lotion-og cremedispensers er netop outputtet, da der er forskel på fx body lotion og ansigtscreme.

Ønsker du en mere eksklusiv kosmetikemballage, kan en airless dispenser være værd at overveje. Airless dispenseren er en emballage, som i højere grad beskytter produktet og forhindrer kontaminering, hvilket er med til at forlænge produktets levetid. For mere information om airless emballage, se indlægget Airless emballage.

Trigger sprayers og finger sprayers

Pleje&rengøring dispensers finder du de velkendte trigger sprayers og finger sprayers.

Forskellen på de to dispenseringsløsninger findes i mængden af output samt brug. Finger sprayeren/mist dispenserer indholdet med et tryk med pegefingeren. Du kender denne form for dispenser fra forkskellige typer af produkter til rens, men også fra visse kosmetiske produkter, som fx solcreme. Se et udvalg af de produkter vi har her. Finger sprayeren er altså en alsidig dispenseringsløsning, som er velegnet til flere produktkategorier hvor en jævn dispensering ønskes.

Trigger sprayers findes i både store og små, tykke og tynde. Den klassiske trigger sprayer kender du typisk fra rengøringsmidler som fx glasrens og diverse rengøringsprodukter til køkken og bad. Den gængse trigger sprayer har et stort output, og er derfor velegnet til dispensering på større overflader. Trigger sprayeren findes som sagt også i mindre varianter, som er ideel til overflader som skal kræver bred dispensering men på mindre overflader.

Er du i tvivl om hvilken type flaske med dispenser der er bedst til dit produkt, så kontakt os for mere information.

 

Kontakt os

Har du spørgsmål til os?
Så tøv endelig ikke med at kontakte os med det samme.

Leder du efter noget?

Vi har en masse forskellige produkter og emballage.
Gå på opdagelse i vores produktkatalog.