Gaveæsker til juletiden

Hvorfor elsker forbrugerne gaveæsker til jul? December er travl for de fleste, og mange forbrugere er derfor på udkig efter nogle løsninger, der gør hele julegaveræset lidt nemmere.

En gaveæske er en pakkeløsning, der er nem at ty til som forbruger, hvis man er på bar bund ift. hvilken gave, man skal give. En sidsteøjebliks-gaveindkøbers bedste ven.

Hvorfor gaveæsker i juletiden?

I den travle juletid er det vigtigt at værne om forbrugeren med smarte løsninger, der gør indkøbene mindre stressende. En gaveæske er en treat til den travle forbruger, der er på jagt efter et komplet sæt af nogle lækre produkter. Gaveæsker til hende eller ham der ønsker alt det gode fra deres yndlings brand i en lækker indpakning. Forbrugeren behøver derfor ikke at tænke så meget. Produkterne er nøje udvalgt på forhånd og pakket pænt i en lækker æske. Ofte har produkterne også en højere værdi end det beløb som æsken koster. Et glimrende eksempel på dette er Rituals gaveæsker, hvor gaveæsken indfanger blikket hos forbrugeren og drager dem til produkterne. Hertil kan det være en fordel at vælge gaveæsker med logo, så forbrugeren nemt og enkelt at identificere netop dit brand.

Med en gaveæske får du altså mere for pengene i en pæn indpakning. Det eneste forbrugeren skal tage stilling til, er hvilken gaveæske de ønsker at give. Her kommer du ind i billedet. Sørg for at skabe en gaveæske, som forbrugerne vil elske. Hos Packwise kan vi hjælpe dig, med at udføre dine gaveæsker ideer og omsætte dem til virkelighed.

Små størrelser

Du kan med fordel udvikle en gaveæske, der indeholder nogle mindre udgaver af produkterne fra dit faste sortiment. Det giver forbrugeren mulighed for at prøve nogle forskellige produkter. På den måde kan forbrugeren spore sig ind på hvilke af dine produkter, som vedkommende ønsker at investere i igen. De små størrelser giver dig rig mulighed for at præsentere en række produkter, som de fleste af dine forbrugere ikke kender til.

En luksuriøs oplevelse

Der findes mange forskellige typer af gaveæsker. Det kan være alt fra gaveæsker til øl, vin, chokolade eller kosmetikprodukter. Antallet af forskellige gaveæsker på markedet, stiller krav til dit produkt. Samtidig er gaveæsker – som navnet antyder – ofte købt som en gave. Mange af de produkter, der sælges i gaveæsker, er ikke en nødvendighed, men derimod en luksus. Din æske bør derfor have et eksklusivt design og indeholde nogle produkter af høj kvalitet. Det er essentielt at modtageren får en følelse af luksus, når vedkommende åbner din gaveæske. Du kan læse om vores samarbejde med Copenhagen Grooming hvor vi hjalp dem med deres unikke indpakning her.

Læs mere om gaveæsker og sekundær indpakning

Kontakt os

Har du spørgsmål til os?
Så tøv endelig ikke med at kontakte os med det samme.

Leder du efter noget?

Vi har en masse forskellige produkter og emballage.
Gå på opdagelse i vores produktkatalog.