Generation-Snack

23. Februar 2023

Generation Snack - Emballage til mad

I dette indlæg fremhæves virksomheden Generation Snack, der blandt andet er kendetegnet ved et unikt emballagedesign  og en innovativ emballage til mad. Generation Snack sælger lækre og stærkt krydrede kettle chips i en smart og funktionel emballage. Den boks, som chipsene kommer i, fungerer nemlig også som en serveringsbakke. Emballagen gør det dermed nemmere at dele chips med familie og venner på farten. 

Bliv klogere på Generation Snack og emballage til mad i dette indlæg. 

Emballage til mad

Der er en række krav til indpakning og emballering af fødevarer, der er vigtige at forholde sig til, når man udvikler emballage til mad. Vi giver dig et overblik over kravene:

Indpakningsmateriale og emballage til fødevarer skal være rent.

  • Materialerne må ikke påvirke eller blive påvirket af fødevaren. 
  • Materialerne må ikke afgive stoffer, der kan påvirke fødevarens smag, lugt eller farve.
  • Materialerne skal kunne opbevares og behandles hygiejnisk forsvarligt.
  • Indpakningen og emballagen skal beskytte fødevaren mod krydskontaminering, kontaminering og lugt.

Hos Packwise sikrer vi os naturligvis, at vi altid lever op til de sikkerheds- og sundhedsmæssige krav, når vi udvikler og producerer emballage til mad. Du kan læse mere om krav til indpakning og emballering af fødevarer på Fødevarestyrelsens hjemmeside.

SALT-Packshot

Generation snacks emballage- og serveringsforslag

Generation Snack er et nyopstartet chips brand, der tilbyder tre forskellige varianter af chips, som er lette at dele med andre på farten. Emballagen har nemlig ikke blot den funktion, at den beskytter indholdet. Den fungerer også som en serveringsløsning, så man ikke behøver at spise chipsene direkte fra en foliepose. Udover at have den funktion har emballagen også et unikt look, da designet er skabet af forskellige up-and-coming kunstnere. Generation Snacks emballage er en unik, æstetisk og funktionel, og samtidig differentierer den sig fra konkurrerende virksomheders løsninger. 

Æsker

Hos Packwise designer, udvikler og producerer vi æsker til mange forskellige formål. Vi udvikler både æsker til fødevarer, som i tilfældet med Generation Snack, men vi har også mulighed for at levere æsker til andre formål. Vores æsker kan anvendes til vidt forskellige produkter. Det hele afhænger af dit behov og dine ønsker til din emballage. Vi har altid fokus på at produktet og indpakningen skal fremstå som en helstøbt oplevelse. Det gælder både når vi udvikler primær og sekundær emballage. Du kan læse mere om vores udvalg af æsker her. ·

Kontakt os

Har du spørgsmål til os?
Så tøv endelig ikke med at kontakte os med det samme.

Leder du efter noget?

Vi har en masse forskellige produkter og emballage.
Gå på opdagelse i vores produktkatalog.