Genial emballage … eller produkt

Hvert år bliver der sendt tusindvis af trykte kalendere ud til kunde- og leverandørforbindelser og private husstande. I bund og grund en reminiscens fra en svunden tid, der i det sidste årti er blevet effektivt udkonkurreret og erstattet af PC og smartphone kalendere. Ikke desto mindre der kalendere en prisbillig og effektfuld reklameartikel, der skaber kobling med afsender og modtager.

Kalenderen er en klassisk reklameartikel inden for bilindustrien. Lige fra Pirellis “afklædte” kalender til de mere traditionelle af slagsen. Alle designet med det formål at minde forbrugeren om alt fra dækskifte til service.

Volkswagen

For Volkswagen blev opgaven med at skabe et varigt bånd til deres vigtigste kunder, salgspersonale samt nye og eksisterende partnere en noget utraditionel løsning: Kalenderen skulle opdateres til det 21. århundrede og samtidig skulle der sikres en klar afsender, DNA og modtagerditto og dialog mellem disse.

Resultatet blev en digital smartphone kalender, verdens mest miljøvenlige kalender, der er fremstillet af  99,9% genbrugsmateriale og helt karbon/kulfri. De resterende 0,1% henføres til fremstilling og fragt af kalenderen.

Volkswagen mission om at blive verdens mest økologisk bæredygtig bilproducent er nærmere defineret under Think Blue konceptet. Nogle gange er det de små ting, der gør den store forskel… og her er der vidst ingen tvivl om, at det er opnået en “tanke til eftertanke” effekt.

Spændingsfelt: Emballage vs. produkt … materialet skriger emballage, men formsproget produkt. Hos Packwise tænker vi genial emballage og spændende produkt på en og samme tid.

Kontakt os

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne indenfor emballage? Så kontakt os her.

Hvis du ønsker at blive mere inspireret, er du velkommen til at følge med på vores Instagram profil her. Vi opdaterer den løbende med opslag om nye tendenser, bæredygtighed og designs indenfor emballage.