Hvordan kan du anvende emballage i din boligindretning?

I dette indlæg fremhæves nogle ideer til, hvordan du kan anvende emballage i din boligindretning. 

Der kan være mange årsager til, at vi vælger at lade nogle bestemte produkter stå fremme. Måske er det nogle produkter vi bruger dagligt. Måske har produkterne et tiltalende design, eller også er de fra et eksklusivt brand med en bestemt signalværdi. Vi har samlet nogle ideer til hvordan du kan implementere emballage som led i din boligindretning. 

Produkter vi bruger dagligt

I stort set alle køkkener finder du en sæbedispenser, så hænderne kan holdes rene under madlavningen. Der findes et utal af dispensere til sæbe på markedet – i forskellige former, farver, størrelser og ikke mindst prisklasser.

Den nordiske stil har præget boligindretningen i en del år efterhånden, og mærker som L:A Bruket, Meraki og Karmameju har stor succes med deres produkter. Det lækre og enkle design fra disse brands, gør deres produkter eksklusive og attraktive at have stående fremme. En lækker håndsæbe fra et kvalitetsbrand kan altså blive en del af indretningen i et køkken.

På badeværelset har du også mulighed for at lade dine favoritprodukter pryde hylderne. Både hårprodukter, cremer og showergels vidner om din smag og dit forbrug. Produkterne er derfor med til at skabe et billede af dig og din personlige stil. 

Vinflaske som lysestage 

En anden måde at anvende emballage i din boligindretning er at genbruge flasker som lysestager. Du kan bruge flasker fra eksempelvis spiritus eller vin. Den dryppende stearin over flasken giver et rustikt og hyggeligt udtryk. Løsningen er billig, hyggelig og unik, da du selv kan sammensætte dine favorit flasker og dermed skabe dit eget udtryk. 

Æsker til opbevaring 

Sekundær emballage er populær at anvende i boligindretningen. Nogle af æskerne er nemlig af høj kvalitet eller fra et eksklusivt brand. En Louis Vuitton æske kan eksempelvis vidne om en kvalitetsbevidst forbruger. 

I samarbejde med det danske kosmetikfirma Gosh har vi hos Packwise skabt en sekundær indpakning. Den stilrene æske har et enkelt design og en magnetlukning, der gør den brugervenlig. Den funktionelle og æstetiske emballage giver dig mulighed for at kunne beholde æsken og bruge den efterfølgende. Emballagen kan eksempelvis anvendes til opbevaring af smykker. Du kan læse mere om vores samarbejde med Gosh her.

Hvis du ønsker mere inspiration, er du velkommen til at følge os på vores Instagram profil her. Du kan også kontakte os her i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. 

Kontakt os

Har du spørgsmål til os?
Så tøv endelig ikke med at kontakte os med det samme.

Leder du efter noget?

Vi har en masse forskellige produkter og emballage.
Gå på opdagelse i vores produktkatalog.