Julegaveideer - pakket i eksklusiv emballage

julegave pakke

Hos Packwise designer, udvikler og producerer vi flere forskellige typer af emballage. Vi kender derfor til vigtigheden af god kvalitet og et flot emballagedesign. Denne december vil vi gerne hylde nogle af de brands, som vi mener har udviklet en fantastisk emballage. Vi har derfor samlet fem julegaveideer fra danske brands, hvor alle produkterne er pakket i en eksklusiv emballage.

1) Meraki

To eksklusive sæber fra Meraki

Meraki udvikler livsstilsprodukter, der er designet og produceret i Danmark. Brandet er et æstetisk univers, der emmer af velvære og kvalitet. Dette afspejles i produkternes emballage, der har et simpelt og eksklusivt design. Produkterne passer godt ind i de fleste hjem, da beholderne er designet i jordfarver, der går til det meste. Produkterne fra Meraki bliver hurtigt en del af boligindretningen, da designet er visuelt tiltalende og signalerer kvalitet.

Vi anbefaler Nothern Dawn håndsæben til hende/ham, der går op i livsstilsprodukter. Emballagedesignet er stilrent og vil helt sikkert shine ethvert badeværelse eller køkken op.

2) Copenhagen Grooming

Copenhagen Grooming udvikler innovative produkter til hud- og skægpleje til mænd, der drømmer om et velplejet og fyldigt skæg. Udover et fantastisk produktindhold, har Copenhagen Grooming også den fedeste primære og sekundære emballage. Mange af produkterne kommer i den eksklusive airless dispenser, der reducerer produktspild og forhindrer produktindholdet i at blive kontamineret.

Produkterne kommer i en stilren kit-æske, hvis format og udstansning er designet og udviklet til optimal fiksering af de enkelte produkter. Den matte kachering på den kraftige karton giver æsken den ønskede taktilitet, der understøtter produktseriens kvalitet.

Vi anbefaler The Beard Growth Kit til personen, der ønsker et fyldigere skæg og som sætter pris på kvalitet og æstetik.

3) Rudolph Care

Rudolph Care udvikler økologiske og luksuriøse skønhedsprodukter, der har omtanke for miljøet og forbrugernes sundhed. Selve produktindholdet lyder altså tiltalende nok i sig selv, men produkterne er også pakket i den smukkeste primære emballage. Det skaber en fantastisk helhedsoplevelse, hvor der er harmoni mellem produktindhold og emballagedesign. Du får omgående lyst til at stille produkterne frem på dit badeværelse og lade dem blive en del af din indretning.

Vi anbefaler Acai Facial Scrub Mask, der blødgør, renser og giver glød. Produktet kommer i en fin lyselilla tube med et enkelt og lækkert design. Skønhedsproduktet er den perfekte gave til hende/ham, der har æstetisk sans og som elsker at investere i god hudpleje.

4) Tromborg

Tromborg blev grundlagt i 2003 og har siden start haft fokus på lækre, naturlige og økologiske produkter. Den høje kvalitet af produktindholdet afspejles i den minimalistiske og eksklusive emballage. Produktemballagen til Tromborgs produkter er enormt luksuriøs og passer perfekt ind i en minimalistisk stil.

Vi anbefaler Multi Vitamin Facial Mask som gave til folk i alle aldre. Den er perfekt, hvis man ønsker næring og energi til huden og sætter pris på luksuriøs hudpleje. Krukken, som produktindholdet kommer i, er eksklusiv og har et minimalistisk design. Masken har altså både et lækkert indhold og en æstetisk emballage.

5) Lakrids by Bülow

Mangler du en gave til personen, der har alt? Så har vi et godt bud på, hvad vedkommende vil blive glad for. Er man til chokolade og lakrids bliver man højst sandsynligt vild med Johan Bülows søde sager, der kommer i mange forskellige varianter. Lakridserne er pakket i de fineste beholdere, der har et lækkert og stilrent design. Emballagen ser eksklusiv ud og lakridserne smager fantastisk.

Vi anbefaler Black Box Regular Classic & Gold til hende/ham, der har alt. Produkterne er pakket i en eksklusiv æske, der har et lige så stilrent design som den primære emballage.

Vi håber at vi kunne inspirere dig med vores julegaveideer. Hvis du er interesseret i at høre om, hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os i dag. For mere inspiration er du velkommen til at følge vores Instagram profil.

Billederne er fra Rudolf Care og Lakrids by Johan Bülow.

Kontakt os

Har du spørgsmål til os?
Så tøv endelig ikke med at kontakte os med det samme.

Leder du efter noget?

Vi har en masse forskellige produkter og emballage.
Gå på opdagelse i vores produktkatalog.