Juleindpakning

Mangler dit produkt en fin juleindpakning? Vi synes at dit produkt fortjener at blive pakket flot ind – måske i en specialdesignet emballage, der er inspireret af den hyggelige højtid? Hos Packwise kan vi i samarbejde med dig udvikle emballagedesign og skræddersyede emballageløsninger – eventuelt til en julekollektion. Til inspiration har vi fremhævet et eksempel på et brand, der har lavet en julekollektion med specialdesignet emballage. 

Hvorfor er juleindpakning en god ide? 

Julen er en forbrugsfest i Danmark, og der bliver handlet for mange milliarder i december måned. Vi synes at forbrugerne fortjener høj kvalitet, når de køber kosmetiske produkter til gaver. Det gælder både selve produktet og emballagen. Hos Packwise sørger vi altid for at udvikle en emballage, der matcher lige netop dit behov. Vi kan hjælpe dig med konkurrencedygtig pris, et eksklusivt design og en beholder af høj kvalitet. Julen er en oplagt tid til at skabe et design, der kun findes i begrænset antal, da forbruget i forvejen er højere end normalt. At produkterne kommer i et begrænset antal giver forbrugeren en følelse af, at man skal handle hurtigt, hvis man har interesse i produktet. 

Julekollektioner 

Flere brands i branchen for kosmetik og personlig pleje laver julekalendre i tiden op til december måned. Som eksempler kan man nævne Clinique, Makeup Revolution og Clarins. Andre brands laver et begrænset antal produkter i en specialdesignet emballage med juletema. Sådanne julekollektioner findes eksempelvis hos kosmetikbrandet M.A.C. Cosmetics, der har forskellige kollektioner året rundt. Kollektionerne består af deres standard beholdere, der altid er at finde i deres sortiment, samt nogle nye beholdere. Kollektionen har et overordnet et tema, der præger designet på de enkelte produkter. Der er altså et overordnet samspil, der får produkterne til at høre sammen. Da der er begrænset antal og produkterne kommer i et eksklusivt design, sælges produkterne ofte inden december er omme. 

Hvis du er interesseret i at høre mere om hvad vi kan gøre for dig i forbindelse med din juleindpakning, så kontakt os her.

Billederne er fra matas.dk og womanmagazine.co.uk.