Kosmetikemballage til ansigtsolie

Hvad skal man huske på, når man udvikler kosmetikemballage til ansigtsolie? Det vil vi gerne hjælpe dig med at finde ud af. Hos Packwise designer, udvikler og producerer vi skræddersyede emballageløsninger – og vi har især erfaring med kosmetikemballage. I dette indlæg vil vi belyse, hvordan du kan designe en dropperflaske. Derudover vil vi fremhæve ansigtsolierne fra The Ordinary, der er pakket i eksklusiv emballage.

Dropperflasker

Ansigtsolie i kosmetikemballage der dispenseresHos Packwise har vi et bredt sortiment af emballage til kosmetiske produkter. Du finder udvalget af tuber, krukker, dispensere, sprays m.fl. i vores produktkatalog her. Vi leverer bl.a. eksklusive dropperflasker,  der er et hit til kosmetiske ansigtsolier. Dropperflaskerne kan nemlig dispensere en meget nøjagtig dosis på en til to dråber olie. Det betyder at du kan kontrollere nøjagtigt hvor meget af produktindholdet, du bruger. På den måde undgår du også et stort produktspild, hvilket nogle gange kan forekomme ved andre doseringssystemer.  
Design af kosmetikemballage til ansigtsolie
 

The Ordinary ansigtsolieEt kosmetikmærke, der har et bredt udvalg af ansigtsolier, er det prisvenlige The Ordinary. Produkterne er af høj kvalitet, hvilket også afspejles i den minimalistiske, lækre emballage. Emballagedesignet er stilrent og produkterne kan derfor sagtens stilles frem på badeværelseshylden. Designet har et farmaceutisk og mere klinisk udtryk, grundet de brune og hvide nuancer. Både den primære og sekundære emballage er af høj kvalitet, hvilket styrker produkterne og brandets troværdighed. Alle ansigtsolierne er pakket i dropperflasker af glas, hvilket også skaber et eksklusivt look. Dropperen fungerer optimalt, og der er dermed mulighed for at man kan dosere blot en enkelt dråbe ad gangen. The Ordinarys emballagedesign er altså både funktionelt og æstetisk. 

Hvis du er interesseret i at læse om andre kosmetikbrands, hvis emballage vi beundrer, så har vi samlet dem i vores indlæg her. Vi fremhæver bl.a. Zenz og Ecooking grundet de to brands appellerende emballagedesign og stilrene udtryk.Hvordan skal din dropperflaske designes? Der findes mange forskellige dropperflasker i forskellige materialer, former og størrelser. Du finder vores udvalg af emballagetypen her. Du er også velkommen til at kontakte os her for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.