Tre gaveæsker med tryk

16. Marts 2023

Luksuriøs sekundær emballage

Hos Packwise specialiserer vi os blandt andet i emballagedesign, og vi designer, udvikler og producerer således også sekundær emballage og unikke gaveæsker til dit produkt. Vi har her i Packwise fokus på, at dit produkt og indpakning skal fremstå som én helstøbt oplevelse. 

Sekundær emballage er med til at give kunden en følelse af eksklusivitet, da det er en ekstra luksus, at produkterne er pakket pænt i udover naturligvis at være beskyttet.

Hos Packwise fokuserer vi på, at sekundær emballage skal være beskyttende og funktionel – men den skal også fungere som en ekstra “treat” for dine kunder. Derfor vil vi gerne skabe et tiltalende emballagedesign, der matcher dit produkt og din virksomheds værdier. 

Louis Vuitton

Louis Vuitton er udover deres karakteristiske logo kendt verden over for deres ikoniske “golden yellow” farvede gaveæsker. LVMH benytter sig af den karakteristiske lyse safran nuance kaldet “Safran Impérial”, som har været en del af Louis Vuittons historie i henved halvandet hundrede år.

Gaveæsken er fremstillet af højkvalitet-materialer, så emballagen er robust og kan tåle at blive fragtet vidt omkring. Den passer bekvemt ned i rejsetasken, og man skal ikke bekymre sig om, at indholdet i æsken beskadiges under transport.  

Chanel

Hvis du på et tidspunkt har bestilt makeup, hudpleje eller parfumer fra Chanels hjemmeside, så ved du, hvor “extra” de er mht. indpakning af produkterne. I deres gaveæsker ligger ofte en masse silkepapir rundt om produkterne, der er strategisk placeret i samme retning, så de ikke bevæger sig under transport. Formålet med den “extra” luksus-indpakning – udover naturligvis at sikre, at produkterne ikke går i stykker under transport – er at give kunden “Chanel oplevelsen”; en luksuriøs oplevelse, som skal sikre, at kunden føler sig forkælet og speciel. 

Farverne hvid og sort er ofte anvendt i deres emballager, og selveste Coco Chanel var ikke en stor fan af for tung og prangende dekoration. Med andre ord “less is more”. Chanel har valgt at holde emballagen meget enkel og elegant, og farverne samt de lige linjer, der indrammer emballagen, repræsenterer renhed og enkelthed. 

Grøn Gucci

Gucci

Gucci introducerede i 2020 deres nye emballage i en grøn nuance. Den er skabt af et udvalg af materialer med et specifikt fokus på bæredygtighed. 

Gaveæsken er fremstillet af pap og papir fra ansvarligt administrerede kilder. Det smukke dekorative mønster på gaveæsken er påsat med farvet klæbemiddel og indeholder ikke plast, hvilket muliggør, at hele æsken kan sortes som pap/papir, når emballagen på et tidspunkt når slutningen af dets levetid. 

Burberry

Burberry er også et af de luksus-brands, der har valgt at ændre på deres emballage for at tilpasse sig bevægelsen mod bæredygtig emballage og for at minimere unødvendig  plastikemballage. Ved hjælp af moderne fremstillingsteknikker har Burberry skabt papiremballage ved hjælp af FSC-certificeret papir fra genbrugte kaffekopper. 

Resultatet af dette er en gaveæske af høj kvalitet, der udstråler klasse og luksus. En stærkt forankret bæredygtighedsstrategi sender et direkte budskab til kunder om, at Burberry’s værdier (bæredygtighed) er i overensstemmelse med deres kunders. 

Tiffany & co

Når man tænker på brandet Tiffany & Co, så forbinder man ofte det hæderkronede mærke med den ikoniske “Tiffany blue” farve. Rent faktisk er den blå farve, som brandet anvender, en patenteret pantonefarve, som kun Tiffany & co. har adgang til. 

Farven blå repræsenterer renhed, fred og ordentlighed. En velafstemt nuance til Tiffany & co., som netop er et mærke, der leverer et strejf af elegance, men holder udseendet ungdommeligt og friskt med den lyse farve. En farve, der vil appellere til flere generationer i årene fremover. 

Brandet har – som mange andre luksusbrands – valgt at skifte over til bæredygtige emballagematerialer som en del af deres markedsføringsstrategi. Dette for bedst muligt at imødekomme et yngre og mere miljøbevidst publikum – uden dog at gå på kompromis i forhold til deres budskab om luksus og tidløs elegance.

Kontakt os

Har du spørgsmål til os?
Så tøv endelig ikke med at kontakte os med det samme.

Leder du efter noget?

Vi har en masse forskellige produkter og emballage.
Gå på opdagelse i vores produktkatalog.