Pharma emballage – de vitale parametre

Produktbeskyttelse og formidling af budskaber

Helseprodukt eller livsvigtig medicin? Hvad enten det drejer sig om healthcare eller pharma emballage, så er den fornemmeste opgave, udover at beskytte produktet, at kommunikere præcise detaljer om indholdsstoffer, skabe plads til pligttekst mv. – men også at medvirke til at skabe brand awareness.

En grafisk linje, der fanger øjet og udtrykker produktets profil, gør det let for forbrugeren at afkode fordelene ved netop at vælge dit produkt frem for et andet på hylden. Via grafikken og emballagens formsprog er det muligt at ”tale til” udvalgte segmenter, fx mænd, børn, gravide og ældre osv. Vi arbejder i dybden med dit produkts målgruppe og understøtter vores research med empiriske studier, så vi sikrer os, at både form, funktion og visuel fremtoning taler til lige netop din målgruppe.

Læs blandt andet om den danske virksomhed Puori, og hvordan de har formidlet deres budskab via emballagen.

pharma emballage med vitaminpiller
PurePharma emballage

Emballage til medicin og helsekost

Vi arbejder målrettet med at skaffe eller specialudvikle den helt rigtige pharma- eller helsekostemballage, der skiller sig ud fra mængden, og imødekommer dine krav til fx let håndtering, udpakningsoplevelse, informationsafkodning og krav til genanvendelighed. Så uanset om du søger en ny pipetteflaske, forsendelsesvenlige tabletdåser, en standardemballage med et tvist, en specialdesignet healthcare emballage eller børnesikrede kapsler til dit medicinalprodukt, byder vi gerne ind med forslag. Mulighederne er utallige, og vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og krav til din produktemballage, når vi udvikler en ny emballage til medicin eller helsekost.

Skal vi hjælpe dig med pharma emballage? Så kontakt os.

Kontakt os

Har du spørgsmål til os?
Så tøv endelig ikke med at kontakte os med det samme.

Leder du efter noget?

Vi har en masse forskellige produkter og emballage.
Gå på opdagelse i vores produktkatalog.