Sprayflasker

Orange og sort sprayflaske

Sprayflasker kan anvendes til en lang række produkter – de er især en populær emballageløsning til rengøringsmidler. Hos Packwise har vi et bredt udvalg af sprayflasker, der kan anvendes til mange forskellige formål. I dette kan du blive klogere på de forskellige typer af sprayflasker. 

 

Rengøringsemballage: gør rengøringen mere bæredygtig med Packwise

Når du tænker på bæredygtige rengøringsmidler, tænker du formentlig på selve produktindholdet. Emballagen er dog også en væsentlig faktor, når det vurderes, hvor bæredygtigt et rengøringsmiddel er. For at skabe en mere bæredygtig rengøringsemballage, kan du vælge en sprayflaske i genanvendelige materialer. Hvis emballagen derudover kan genopfyldes, vil der også blive anvendt færre ressourcer, da der skal produceres færre nye sprayflasker. Hos Packwise står vi klar til at hjælpe dig med at udvikle sprayflasker, der både har et bæredygtigt, funktionelt og æstetisk design, der matcher dit brands visuelle identitet.

Trigger sprayers

Brun trigger sprayer til rengøring

Trigger sprayers er meget effektive til rengøring af større områder. Emballagen er designet til at afgive en konstant strøm af væske, når der trykkes på udløseren. Sprayeren’s rækkevidde kan justeres, hvilket gør emballagen ideel til rengøring af højtplacerede overflader eller områder, der er vanskelige at tilgå. 

 

Mist sprayers

En mist sprayer er mest optimal at anvende formål, hvor der er behov for en finere og mere jævn forstøvning af væske. Mist sprayers er derfor en ideel emballageløsning til plejeprodukter, såsom parfume, hårprodukter og facemists. Når der trykkes på udløseren, afgiver sprayflaskerne en fin forstøvning, der giver en let og jævn fordeling af produktindholdet. 

Lad os hjælpe dig

Sprayflasker er den ideelle emballageløsning til mange forskellige produkter og formål. Lad os hjælpe dig med at vælge den helt rigtige sprayflaske til dit produkt. Det gælder både i forhold til funktionalitet, bæredygtighed og emballagedesign. Vi står klar til at hjælpe dig med at designe, udvikle og producere en emballageløsning til lige netop dit produkt. Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os her i dag. Du er også velkommen til at undersøge, hvilke andre emballagekategorier vi specialiserer os i på vores inspirationsside her

Kontakt os

Har du spørgsmål til os?
Så tøv endelig ikke med at kontakte os med det samme.

Leder du efter noget?

Vi har en masse forskellige produkter og emballage.
Gå på opdagelse i vores produktkatalog.