Kosmetik emballage

Her finder du krukker, kosmetikflasker, tuber og plastflasker samt lotion pumper, sprayers og kapsler som standardløsning eller i eget design. Konceptløsninger og formudvikling.

Vi tilbyder et bredt sortiment af kosmetikemballage, som spænder over alt fra de nyeste generationer af airless-systemer, elegant cremekrukker, creme-tuber og flasker med spray- og pumpeløsninger til dit produkt.

Emballagen kan være afgørende for, hvilket produkt vi som forbrugere vælger på hylden, når personlig pleje eller selvforkælelse er på indkøbslisten. Vi ved, hvor afgørende korrespondancen mellem indhold og look er for at opnå kundens opmærksomhed. Derfor gør vi altid vores yderste for at imødekomme dine krav, forstå dit produkts DNA og målgruppe, når vi afdækker, hvilken emballage der passer til dit kosmetikprodukt og personlige pleje produkt.

Vi hjælper med

Vi kan hjælpe dig med at skabe overblik over de emballageløsninger, som imødekommer dine krav og forventninger til udseende, funktionalitet, dispensering, evner til at forlænge produktets holdbarhed, og som holder sig indenfor dit budget.

I mange tilfælde kan vi tilbyde en standardemballage, som ofte kan indfarves i en ønsket pantonefarve, påføres print, etiketteres eller kombineres med forskellige pumper eller kapsler. Standard emballage kan derfor sagtens fremstå både unik og eksklusiv. Med nogle små virkemidler kan man opnå store visuelle forskelle og skabe en effektiv shelf impact.

Er du nået længere i din proces og vil bestille emballageprøver, kan du se vores udvalg og kontakte os her

Kontakt os her

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi typisk arbejder med kosmetik emballage,
så se mere på denne case eller find mere inspiration på packwise.dk/inspiration

Se udvalgt case

Erfaring

Vores erfaring og kompetence tillader os at tilbyde dig kvalificeret vejledning i alt fra emballagedesign, valg af emballagemateriale og produktion. Vi hjælper dig med andre ord med at vælge den rigtige, værdiskabende emballageløsning.

Design

Vi kan hjælpe dig med at skabe overblik over de emballageløsninger, som imødekommer dine krav og forventninger til udseende, funktionalitet, dispensering, evner til at forlænge produktets holdbarhed, og som holder sig indenfor dit budget..

Se billeder til inspiration