KOSMETIK EMBALLAGE 2018-07-04T11:27:25+00:00

KOSMETIK-EMBALLAGE

Emballagen er afgørende for hvilket produkt, vi som forbrugere vælger på hylden, når personlig pleje eller selvforkælelse er på indkøbslisten. Vi ved, hvor afgørende korrespondancen mellem indhold og look er for at opnå kundens opmærksomhed. Derfor gør vi vores yderste for at imødekomme dine krav, forstå dit produkts DNA og målgruppe, når vi afdækker, hvilke emballager der passer til dit kosmetikprodukt.

Vi fører et bredt sortiment af kosmetik-emballage, som spænder over alt lige fra de nye generationer af airless-systemer, smukke cremekrukker, cremetuber, flasker til forskellige dispenseringsløsninger til dit produkt.

Vi hjælper dig med at skabe overblik over emballageløsninger, som imødekommer dine krav og forventninger til udseende, funktionalitet, dispensering, evner til at forlænge produktets holdbarhed, og som holder sig indenfor dit budget.

I mange tilfælde kan vi tilbyde en standardemballage, som ofte kan indfarves i en ønsket pantonefarve, påføres print, sleeve eller kombineres med forskellige pumper eller kapsler. Standard emballage kan derfor sagtens fremstå både unik og eksklusiv. Med små virkemidler kan man opnå store visuelle forskelle og skabe et rigtigt godt shelf impact.

I andre tilfælde udvikler vi specielle emballageløsninger for at opnå størst mulig korrespondance mellem dit produkts unique selling points, ønsker til design og den målgruppe det personlige plejeprodukts emballage skal kommunikere med. Her kan formsproget være et afgørende parameter for at imødekomme alle krav, og vi hjælper gerne med såvel design som produktionen af specialdesignede kosmetikemballager.

Læs mere