HVEM ER VI?

Packwise er grundlagt af et team af ildsjæle, for hvem emballage er mere end en standardløsning. Vores mål er at skabe skræddersyede løsninger, der øger værdien eller afkodningen af vores kunders produkter.

Erfaring

Vi er vilde med emballage, og vi arbejder målrettet for at opfylde dine ønsker til emballering af dit produkt. Vores erfaring og kompetence tillader os at tilbyde dig kvalificeret vejledning i alt fra emballagedesign, valg af emballagemateriale og produktion. Vi hjælper dig med andre ord med at vælge den rigtige, værdiskabende emballageløsning til dit produkt – uanset om ønsket er en specialdesignet, innovativ eller bæredygtig emballage, eller du går efter en standardløsning.

Design

Når du skal lancere et nyt produkt eller give en eksisterende produktlinje et ansigtsløft, har du sikkert gjort dig forskellige overvejelser om, hvordan produktet skal ende med at se ud. Det kan være svært at forestille sig, hvordan en idé mon ser ud i virkeligheden. Derfor har vi udarbejdet en køreplan for udvikling af ny emballage, som gør det nemt at danne sig et overblik over processen fra første idé til den færdige emballageløsning.

"

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.

"

Steve Jobs

Co-founder of Apple, Inc.

Se en udvalgt case
Du kan finde andre udvalgte cases under Cases i menuen

Lad os tage en snak?