Hvem er vi?

Packwise er en full-service virksomhed, der designer, udvikler og producerer emballage.  Vi leverer generiske og specialdesignede løsninger i form af primæremballage, sekundæremballage og tertiær emballage.

Vores primære emballagekompetencer omfatter kosmetikemballage og emballage til personlig pleje, emballage til rengøring og desinfektion, pharmaemballage og medico-emballage.

Vi er et team af specialister med en international supply chain, hvis mål er at skabe skræddersyede emballageløsninger, der understøtter opfattelsen og øger værdien af vores kunders produkter.

Different bottles

Vores styrker

design icon
Erfaring
quality icon
Kvalitetssikring​
experience icon
Design
support icon
Support
Colored_bottles_water

Erfaring

Vi er vilde med emballage, og vi arbejder målrettet for at opfylde dine ønsker til emballering af dit produkt. Vores erfaring og kompetence tillader os at tilbyde dig kvalificeret vejledning i alt fra emballagedesign, valg af emballagemateriale og produktion. Vi hjælper dig med andre ord med at vælge den rigtige, værdiskabende emballageløsning til dit produkt – uanset om ønsket er en specialdesignet, innovativ eller bæredygtig emballage, eller du går efter en standardløsning.

Kvalitetssikring

Kvalitet i fokus

Vi ser det som vores vigtigste opgave at levere produkter, som modsvarer dine krav og forventninger til kvalitet. Både kvalitet i design, funktionalitet og anvendelse. Kvalitet, som fungerer i din produktion og som del af dit slutprodukt.

Produkttest

Udover ordrespecifikke krav tester vores kvalitetsafdeling for generel produktfunktionalitet og -sikkerhed. For hver produktkategori foretages individuelle yderligere test, fx lækagetest, migrationstest og  temperaturtest.

Godkendelsesprocedure

Med udgangspunkt i det produkt, som du vælger fra vores produktsortiment, gennemgår og bekræfter vi dine ordrespecifikationer. Du modtager herefter præ-produktionsprøver, som du selv kan teste, afprøve og godkende. Inden afskibning af de færdigproducerede varer, sender vi altid produktionsprøver til dig. Når du har modtaget dine varer, følger vi naturligvis op på forløbet, så vi fortsat sikrer høj kvalitet.

Levering

Rettidig levering er del af vores kvalitetsbegreb. Så som ekstra service sender vi dig altid en opdatering, når dine varer har forladt vores fabrik og er på vej til dig.

Blue airless bottle on bench
Blå cream beholdere
Designprocessen

Design

Når du skal lancere et nyt produkt eller give en eksisterende produktlinje et ansigtsløft, har du sikkert gjort dig forskellige overvejelser om, hvordan produktet skal ende med at se ud. Det kan være svært at forestille sig, hvordan en idé mon ser ud i virkeligheden. Derfor har vi udarbejdet en køreplan for udvikling af ny emballage, som gør det nemt at danne sig et overblik over processen fra første idé til den færdige emballageløsning.

Support

Produkt-support

 Vi rådgiver dig om emballagemuligheder og –alternativer og sikrer, at den ønskede pumpe, trigger spray eller kapsel passer til din flaske eller flakon. Vi kontrollerer (fx) gevind og dimensioner, foretager lækage-test og afmåler stigerørslængde for optimal dispensering.

Teknisk assistance

Fylde- og procesanlæg kræver indsigt og teknisk kompetence. Vi ved af erfaring, at indkøring af ny emballage kan kræve ekstra ressourcer. Derfor tilbyder vi teknisk assistance ved test og indkøring af ny emballage på bl.a. automatisk fylde- og procesanlæg. Uanset lokation kan du altid trække på vores tekniske personale.

Produktionsanalyse

Efter aftale bistår vi gerne med analyse af din produktion og fyldeanlæg, så du reducerer produktionsstop og opnår det bedst mulige produktionsoutput.

Dialog om formsprog, taktil overflade og shelf impact. Grafisk design til standardemballage eller redesign af eksisterende designlinje m.m. Det er meget ligetil: En god emballage appellerer til vores sans for æstetik.

Små gennemsigtige bottles
8AM Splash bottle

Vi støtter: