Pharma emballage

Pharma emballage til pharma og helsekost produkter. Tabletæsker og pilleglas samt plastemballage og æsker til medicinsk udstyr leveres i standard- og specialdesign.

Vi designer og producerer farmaceutisk emballage og healthcare emballage. Hvad enten det drejer sig om den ene eller anden emballagetype, så er den fornemmeste opgave, udover at beskytte produktet, at kommunikere præcise detaljer om indholdsstoffer, skabe plads til pligttekst mv. – men også at medvirke til at skabe brand awareness.

Vores produktløsninger er nøje udviklet til de produkter, der skal emballeres. Har du derfor produkter, som kræver særlig emballage, herunder lovgivningsmæssige krav til opbevaring, sikkerhed og produktbeskyttelse, kan vi levere en emballage, der er godkendt til netop dit produkt.

Vi hjælper med

Vi arbejder målrettet for at levere eller specialudvikle den helt rigtige pharma- eller helsekostemballage, der imødekommer dine krav til fx let håndtering, udpakningsoplevelse, informationsafkodning og krav til genanvendelighed.

Så hvad enten du søger en ny pipetteflaske, forsendelsesvenlige tabletdåser, en standardemballage med et tvist, en specialdesignet healthcare emballage eller børnesikrede kapsler til dit medicinalprodukt, er vi leveringsdygtige. Udgangspunktet er altid dine individuelle ønsker og krav til produktemballage.

Er du nået længere i din proces og vil bestille emballageprøver, kan du se vores udvalg og kontakte os her

Kontakt os her

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi typisk arbejder med pharma emballage,
så se mere på denne case eller find mere inspiration på packwise.dk/inspiration

Udvalgt inspiration

Erfaring

Vores erfaring og kompetence tillader os at tilbyde dig kvalificeret vejledning i alt fra emballagedesign, valg af emballagemateriale og produktion. Vi hjælper dig med andre ord med at vælge den rigtige, værdiskabende emballageløsning.

Design

Vi kan hjælpe dig med at skabe overblik over de emballageløsninger, som imødekommer dine krav og forventninger til udseende, funktionalitet, dispensering, evner til at forlænge produktets holdbarhed, og som holder sig indenfor dit budget..

Se billeder til inspiration