Pharma emballage 2019-03-10T21:00:32+00:00

Pharma emballage

pharma emballage, pharmaemballage

Vi designer og producerer farmaceutisk emballage og healthcare emballage. Hvad enten det
drejer sig om den ene eller anden emballagetype, så er den fornemmeste opgave, udover at beskytte produktet, at kommunikere præcise detaljer om indholdsstoffer, skabe plads til pligttekst mv. – men også at medvirke til at skabe brand awareness.

Vores produktløsninger er nøje udviklet til de produkter, der skal emballeres. Har du derfor produkter, som kræver særlig emballage, herunder lovgivningsmæssige krav til opbevaring, sikkerhed og produktbeskyttelse, kan vi levere en emballage, der er godkendt til netop dit produkt.

pharma emballage, pharmaemballage

Vi arbejder målrettet på at levere eller specialudvikle den helt rigtige pharma- eller helsekostemballage, der imødekommer dine krav til fx let håndtering, udpakningsoplevelse, informationsafkodning og krav til genanvendelighed. Så hvadenten du søger en ny pipetteflaske, forsendelsesvenlige tabletdåser, en standardemballage med et tvist, en specialdesignet healthcare emballage eller børnesikrede kapsler til dit medicinalprodukt, er vi leveringsdygtige. Udgangspunktet er altid dine individuelle ønsker og krav til produktemballage.

Vi leverer blandt andet følgende produkter:

  • Pipetteflasker
  • Tabletdåser
  • Blisterpakkeløsninger
  • Sachetter
  • Tuber
  • Soft bags til dispenserbeholdere
  • Airless systemer
  • Spray-flasker

Hvis vores standardløsninger ikke opfylder dine krav og behov, bistår vi gerne med en specialudviklet løsning. I samarbejde med dig kortlægges produkt og emballagekrav, målgruppe og ønsker til visuelt og taktilt udtryk.

Via både grafiske elementer og emballagens formsprog tilpasser vi din emballageløsning til udvalgte kundesegmenter (fx mænd, børn, gravide, ældre, synshæmmede osv.). Læs mere her om, hvordan vi sikrer det rigtige emballagedesign og skaber en positiv produktoplevelse hos din målgruppe.

Se denne case og få et indblik i hvordan vi tidligere har arbejdet med pharma emballage.

Se case

Er du interesseret i at høre mere om hvordan vi arbejder med pharma emballage.

Kontakt os