Pharma emballage 2018-07-04T12:51:17+00:00

PHARMA / HEALTHCARE EMBALLAGE

Helseprodukt eller livsvigtig medicin? Hvad enten det drejer sig om pharmaceutisk eller healthcare emballage, så er den fornemmeste opgave, udover at beskytte produktet, at kommunikere præcise detaljer om indholdsstoffer, skabe plads til pligttekst mv. – men også at medvirke til at skabe brand awareness.

En grafisk linje der fanger øjet og udtrykker produktets profil, gør det let for forbrugeren at afkode fordelene ved netop at vælge dit produkt frem for et andet på hylden. Via grafikken og emballagens formsprog er det muligt at ”tale til” udvalgte segmenter; fx mænd, børn, gravide, ældre, synshæmmede osv. Vi arbejder i dybden med dit produkts målgruppe og undersøger helt ned i detaljen, hvad der fungerer og skaber kvalitet for forbrugeren i praksis.

Vi arbejder målrettet med at skaffe eller specialudvikle den helt rigtige pharma- eller helsekostemballage, der skiller sig ud fra mængden, og imødekommer dine krav til fx let håndtering, udpakningsoplevelse, informationsafkodning og krav til genanvendelighed. Så uanset om du søger en ny pipetteflaske, forsendelsesvenlige tabletdåser, en standardemballage med et tvist, en specialdesignet healthcare emballage eller børnesikrede kapsler til dit medicinalprodukt, byder vi gerne ind med forslag. Mulighederne er utallige, og vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og krav til din produktemballage, når vi udvikler en ny emballage til medicin eller helsekost.

Læs mere