Gaveæsken er næsten det halve af gaven 2018-06-12T11:59:24+00:00

Project Description

Gaveæsken er næsten det halve af gaven

Glæden ved at give en gave, nøje udvalgt med øje for modtagerens smag og personlige præferencer, højnes kun når den præsenteres i en smuk og eksklusiv gaveæske. Selve gaven får et visuelt løft, og helhedsoplevelsen ved at pakke gaven ud tilføres et eksklusivt strejf af forkælelse. Gennemførte æsker til gaver er derfor et must til den gennemførte gave.

En juleæske med nedtonet jul

Gaveæsken fra Marie-Stella-Maris er en julegaveæske, men julen er trådt i baggrunden til fordel for et brand-underbyggende statement; Love to Give. Hver gang et Marie-Stella-Maris produkt bliver købt, doneres 1 EURO ubeskåret til virksomhedens Water Foundation, som arbejder for rent drikkevand i udviklingslande, og budskabet bliver her dobbelt.

Det gedigne æskemateriale understreger brandets kvalitetsmæssige niveau, og æskens indsats tillader forskellige varianter i seriens sortiment at finde plads i æsken.

Valget af farve og format giver her mulighed for en bredere anvendelse og forhindrer desuden, at æskerne efter jul står tilbage på butikkernes tilbudspodier.

Vil du høre mere om design, udvikling og produktion af æsker til gaver, så kontakt os.