Project Description

Beauty emballage

beauty emballage, skønhedsbranchen

Når du skal kommunikere med skønhedsbranchen, er det essentielt at du har en lækker beauty emballage. Din emballage skal udstråle eksklusivitet og være af høj kvalitet. Skønhed handler i høj grad om det visuelle, og netop derfor lægges der meget vægt på at produkter og indpakning skal være luksuriøse. Produkterne, der sælges, er ofte mere en luksus end en nødvendighed for forbrugeren, og derfor forventes der en vis kvalitet.

 

 

Betydningen af emballage i beauty branchenkosmetik emballage, emballage til kosmetik, kosmetikemballage sortiment, pet flaske, pe flaske, flaske til kosmetik

Emballage har en stor betydning i skønhedsbranchen. Emballagevalget er ikke blot et praktisk valg, der udelukkende baserer sig på beholderens funktionalitet. Designet skal tiltale forbrugeren, da konkurrencen er stor. Dit produkt skal skille sig ud og stemme overens med dit brands værdier. Emballagen kan altså hjælpe din virksomhed med at positionere sig i forbrugerens bevidsthed.

 

 

 

Airless dispenser

En af de populære valg af beauty emballage er airless dispenseren. Denne type af emballage er nemlig både eksklusiv og funktionel. Derudover går intet produkt til spilde, hvilket tiltaler kunderne. Produktspild er nemlig ofte et problem med andre beholdere til stor irritation for forbrugerne. Denne funktionalitet kan derfor få dit produkt til at skille sig ud fra lignende produkter i andre beholdere. Du kan finde vores udvalg af airless dispensers her.

 

 

eksklusiv kosmetikemballage

Case: Stephenson

Stephenson har siden midten af 1800-tallet produceret håndlavede beauty produkter af høj kvalitet. Med udgangspunkt i lokalt producerede råvarer har de nu skabt en ny personlig plejeserie ud fra et princip om ærlighed og transparens. Emballagen måtte derfor formå at overbringe disse simple budskaber, hvorfor designet blev en simpel industriel, grafisk profil.

 

 

Når du skal kommunikere med skønhedsbranchen, er det essentielt at du har en lækker beauty emballage. Er du interesseret i at høre mere om beauty emballage? Så er du velkommen til at kontakte os her eller følge vores profil på Instagram for mere inspiration.