Project Description

Emballage af bæredygtige materialer

Dette indlæg ønsker at belyse tre cases med emballage af bæredygtige materialer. Det stigende fokus på bæredygtighed, skaber større bevidsthed hos forbrugerne, der i højere grad end tidligere stiller krav til virksomheders brug af bæredygtige materialer.

 

bæredygtige materialer, emballage

Hook Sparrow

Hook Sparrow fra Qualy formår at skabe sammenhæng mellem produkt, emballage og bæredygtighed vha. deres charmerende og humoristiske design. Produktet og emballagen er produceret af genbrugsmaterialer, hvilket skaber synergi mellem natur-temaet og den bæredygtige emballage.

 

 

 

Emballage af bæredygtige materialer til lyskilden

Sparepæren og LED lyset har medført energibesparelser og fokuserer altså på at mindske belastningen af miljøet. Emballagen skal selvfølgelig matche dette fokus. Minimalisme, reduceret emballageforbrug og sikker transportemballage leveres i en innovativ og bæredygtig emballage, der matcher produktet. Emballagen til sparepæren er lavet af recycled pap, der beskytter pæren og samtidig præsenterer varen på nytænkende vis.

 

 

 

 

 

bæredygtig emballage i træ, bæredygtig emballage, træ emballage, emballage til champagne

Ruinart Champagne

Når det kommer til champagne, støder vi som oftest på dekadente og overspillede emballager. De søger at signalere den eksklusivitet, som champagne forbindes med. I modsætning hertil har Ruinart Champagne skabt en simpel og bæredygtig emballage i træ. På den måde leder emballagen forbrugerens opmærksomhed hen på det vigtigste, nemlig smagen.

 

 

Er du interesseret i at læse mere om bæredygtige materialer? Så kan du få meget mere information i vores indlæg om bæredygtige emballagematerialer her. Du er også velkommen til at kontakte os her til en uforpligtende snak. For mere inspiration kan du følge vores Instagram profil her.