Emballagedesign & kosmetik emballage 2018-08-29T09:58:16+00:00

Project Description

Emballage design & kosmetik emballage

Form + Matter tilbyder en serie af naturlige og økologiske ansigts- og hudplejeprodukter. Ambitionen er at udvikle og formulere de bedste ansigtspleje- og skindprodukter i verden, på de fineste plantebaserede botaniske ingredienser, der fremmer sund hud.

Ud fra devisen, at “sund hud forudsætter sunde produkter” har Form + Matter udviklet 8 naturlige ansigtspleje-produkter til at rense, eksfoliere, fugte og beskytte dit ansigt.

Opgaven med at udvikle et emballage design, der både matcher brandets minimalistiske visuelle identitet og ønsker til kosmetik emballage er løst på følgende måde. De mørke “apoteker” glasflasker blev valgt som ideel kosmetik emballage, fordi det mørke glas er et af ​​de bedste materialer til beskyttelse af de naturlige ingredienser i produkterne. Den enkle hvide typekonstruktion er designet som skarp kontrast til den mørke flaskefarve, men er stadig i overensstemmelse med den minimalistiske æstetik, som brand-owner efterspurgte. 

Er du interesseret i at se hvordan vi arbejder med emballagedesign, så tjek her – alternativt så kontakt os, hvis du har spørgsmål.