Project Description

Markedsføring på Instagram

emballage, blomst, blå, gul, airless, airless dispenser, markedsføring på Instagram, Instagram

Markedsføring på Instagram er forholdsvis nyt. Siden Instagrams start i 2010 har mediet vokset sig til en af de største sociale medieplatforme. Dette indlæg belyser hvilke tanker man skal gøre sig i forbindelse med sit emballagevalg, hvis man ønsker at markedsføre sit produkt på Instagram.

 

Instagram som kommunikationskanal

De sociale medier som Facebook, Instagram og YouTube har skabt nye muligheder bl.a. indenfor markedsføring. Disse sociale medier har forskellige fokusområder. På Facebook har brugeren mulighed for at skrive statusopdateringer, dele billeder og chatte. Der er altså fokus på teksten, hvorimod YouTube har fokus på videoformatet. Instagram er en meget visuel platform, der først og fremmest handler om billeder. Æstetik er derfor et af nøgleordene, når du arbejder med Instagram som kommunikationskanal. Netop derfor er det relevant, at du vælger emballage med omhu, hvis du ønsker at markedsføre dit produkt på Instagram.

emballage, markedsføring på Instagram, blå, grøn, airless, airless dispenser, kosmetik, creme

Dit valg af emballage

Hvorfor er dit valg af emballage vigtigt? Når du markedsfører dit produkt på Instagram vil det oftest ske ved at hyre en influent. En influent defineres som en person, der har indflydelse på andres holdninger og valg. Du skal vælge en influent, der er relevant for din målgruppe. Dit produkt skal tale til både din målgruppe og influent. Derfor er det vigtigt at både selve produktindholdet og emballage og design er af høj kvalitet. Emballagen skal tage sig godt ud på billeder, da det er sådan markedsføringen vil foregå. Din samarbejdspartner skal kunne tage nogle lækre billeder af produktet. Derfor skal æstetikken være i højsædet når du vælger emballage og designer den.

 

deodorant, markedsføring på Instagram, blomst, emballage, lyserød, grøn

 

Mangler du vejledning i forbindelse med dit valg af emballage og design, er du velkommen til at kontakte os her. For mere inspiration kan du besøge vores Instagramprofil her.