Project Description

Emballage til desinfektionsmiddel

 

Hos Packwise udvikler vi emballagedesign og skræddersyede emballageløsninger. Derfor mener vi også, at vi kan bidrage med noget vigtigt i denne krisetid. Vi kan nemlig producere emballage til desinfektionsmiddel – hvilket er en stor mangelvare i øjeblikket.

 

hånsprit, desinficerende midler

Covid-19

Når vi rammes af en epidemi eller pandemi sker der ændringer i samfundet. Covid-19 har medført forandringer i folks hverdag og vi mener, at det er vigtigt at hjælpe til hvor man kan. Den bedste måde, hvorpå vi kan hjælpe, er ved at producere emballage til desinficerende midler.

 

Hvordan kan vi hjælpe?

Hos Packwise har vi mange forskellige typer af emballage. Heriblandt producerer vi også beholdere, der kan anvendes til desinfektionsmiddel. Vi laver flasker med pumper og kapsler, hvortil der eksempelvis kan fyldes håndsprit i.  Vi designer og udvikler emballage, der er brugervenlig og af god kvalitet. Det mener vi er en stor styrke – især i denne krisetid. Forbrugerne skal kunne have tillid til producenterne ift. kvaliteten af produktindhold og emballage. Hos Packwise udvikler vi emballage af gode materialer, og vi er altid opsatte på at levere den bedste beholder til det givne formål.

 

 

Lad os levere din emballage til desinfektionsmiddel

Desinfektionsmiddel er særligt efterspurgt og omtalt i øjeblikket. Det er essentielt med god hygiejne, når en pandemi som Covid-19 hærger. Som sagt øsnker vi at være med til at gøre en forskel i samfundet. Den bedste måde, hvorpå vi gør det, er ved  at gøre som vi plejer: blive ved med at designe, udvikle og producere emballage. Det bliver i denne tid endnu mere relevant at hjælpe vores kunder med at få udviklet emballage til desinficerende midler. Håndsprit er naturligvis en efterspurgt vare i disse tider, men desværre også en mangelvare. Det ønsker vi at være med til at prøve at ændre på.

desinficerende midler

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med emballage til desinfektionsmiddel, så kontakt os her i dag. Hvis du er interesseret i andre typer af emballage, kan du finde en del af vores udvalg på vores anden hjemmeside her.