Feel good with Only Good’s kosmetikemballage 2018-08-29T09:57:53+00:00

Project Description

Only Good – emballage til hudplejeprodukter

Only Good er et subbrand til API Consumer Brands, som er New Zealands førende innovator indenfor personlig pleje, farmaceutiske- og hudplejeprodukter. Brandet blev lanceret på baggrund af et ønske om miljøvenlige personlig pleje til en overkommelig pris i de new zealandske supermarkeder.

Den blide bodywash bliver brandet på dets etiske kriterier bl.a.: 100% naturlighed, uden parabener og at det ikke testes på dyr. Only Goods produktserie består af fire forskellige bodywash: Healing, Clarity, Balance og Awaken.. De sanselige bodywash præsenteres hver især i en slank mørk plastikflaske med pumpe. Et stilrent labeldesign i pastel og med stærk kobberfarvet typografi, der får produkterne til at emme af high-end og eksklusiv kvalitet. Det kommunikative budskab fremlægges klart igennem produkternes navne og bagsidens INCI-beskrivelse af de aromatiske duftblandinger samt ingrediensernes fordele.

Only Goods bruger tidens trends indenfor farvepaletten i kosmetikemballagen, hvilket giver produktserien et moderne look. Bodywash’en får herved en dekorationsappel, der gør forbrugeren stolt over at vise den frem i badeværelset. Only Good kombinerer high-end æstetisk kosmetikemballage med etiske guidelines, som i sin helhed skænker kunden et enestående produkt og virksomheden en unik salgsposition. Forbrugeren har nu mulighed for at opnå naturlig lækkerhed på budgetniveau.

Er du interesseret i at høre mere om emballage til hudplejeprodukter, så kontakt os eller find ud af mere her.