Project Description

Emballage til kosmetiske produkter

skønhed, emballage, emballage til kosmetiske produkter, kosmetik, kosmetikemballage

 

Hos Packwise udvikler vi bl.a. emballage til kosmetiske produkter. Du kan finde vores store udvalg af kosmetikemballage med tuber, krukker, airless dispensere m.m. på vores andet website packwise-dispensers.dk. Vi kender til vigtigheden af æstetikken, når man skal kommunikere med skønhedsbranchen. Derfor ønsker vi at hjælpe dig med at udvikle et visuelt lækkert produkt, der kan signalere dit brands værdier.

 

 

 

 

Hvad skal man overveje, når man udvikler emballage til kosmetiske produkter?

skønhed, emballage, emballage til kosmetiske produkter, kosmetik, kosmetikemballage, krukke

Når man udvikler emballage til kosmetik, er det selvfølgelig relevant at skabe et produkt, der visuelt tiltaler målgruppen. I skønhedsbranchen findes mange produkter, der er en luksus fremfor en nødvendighed for forbrugeren. Hvis du ønsker at dit kosmetikprodukt skal fungere som en luksus for forbrugeren, er det vigtigt at dit produkt lever op til dette. Det gælder både indhold, emballage og kunderservice. Der skal være en rød tråd igennem det hele, der efterlader forbrugeren med en følelse af luksus og eksklusivitet. Den samlede oplevelse skal være ren forkælelse, der giver forbrugeren lyst til fortsat at investere i den luksus.

 

 

Et godt bud på emballage til kosmetik – airless dispenser

skønhed, emballage, emballage til kosmetiske produkter, kosmetik, kosmetikemballage, airless

Airless dispenseren er et optimalt valg, når man skal vælge emballage til sin creme, lotion eller gel. Airless systemet forhindrer kontamination fra fingrene og luft i at trænge ind, hvilket beskytter produktet mod bakterier. Airless muliggør en reduktion af konserveringsmidler, mens lufttætheden forlænger produktets holdbarhed. Dispenseren doserer indholdet, således at intet produkt går til spilde. Derudover har airless dispenseren et eksklusivt look, der matcher ideen om skønhedsbranchens luksusprodukter. Hvis du er interesseret i at vide mere om fordelene ved airless dispenseren, kan du læse mere via linket her.

 

Hos Packwise ønsker vi at hjælpe dig med at udvikle den mest optimale emballage til dit kosmetikprodukt. Er du interesseret i at høre mere om vores emballageudvalg, så kontakt os via linket her. For mere inspiration kan du besøge vores profil på Instagram her.